باید در میدان تبیین حرکت کنیم

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۷۱۳۸ اخباراصلی
مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: "جهاد تبیین" یک فریضه ی قطعی و فوری است و همه باید در میدان آن حرکت کنند.
باید در میدان تبیین حرکت کنیم

به گزارش وب دا مرکزی، حجت الاسلام دکتر عبدالله محمودی گفت: در "جهادتبیین" افراد باید هر امری را با علم، هنر، زمان شناسی و موضوع شناسی در تمامی ابعاد و زوایا تبیین و به عنوان یک جهاد فوری و آنی ورود کنند و همگان مسئول هستند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن اکنون بر موضوع تحریف واقعیت‌ها تمرکز بیشتری کرده است و به همین دلیل روشنگری و تبیین حقایق نیاز به حرکت جهادی دارد.
وی اظهار کرد: در جهاد تبیین باید به موضوع‌ها با دید کلان نگریسته ولی در مقابل، بصورت جزیی عمل شود و این کار را باید از مجموعه‌های کوچک در خانواده‌ و دانشگاه‌ آغاز کنیم.
وی تاکید کرد: جهاد تبیّن در نقطه مقابل آن قرار دارد، لذا زمانی که اخباری انتشار می یابد لازم است که با آگاهی، علم و اشراف بر واقعیت و عینک علم و زیرکی حملات رسانه ای را خنثی و سواد رسانه ای خود را اثبات نمایند.
وی یادآور شد: انتشار اخبار کذب جرم و خطا است و تا زمانی که کلیه ابعاد آن سنجیده نشده است، نباید انتشار یابد.

کلید واژه ها: جهاد علم تبیین موضوع انتشار واقعیت