مجوز کمیته اخلاق زیست پزشکی در کار با حیوانات صادر شد

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۳ کد : ۲۷۱۴۰ اخباراصلی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تایید قطعی کمیته اخلاق پژوهش در کار با حیوانات و تحقیقات آزمایشگاهی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی اراک صادر شد.
مجوز کمیته اخلاق زیست پزشکی در کار با حیوانات صادر شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کمالی بیان کرد:  استفاده از حیوانات آزمایشگاهی در امور علمی نقشی عظیم در پیشرفت دانش بشر داشته و در حقیقت با وجود پیشرفت‏های صورت گرفته در به ‏کارگیری روش‏های جایگزین، استفاده از حیوانات آزمایشگاهی هنوز موضوعی غیر قابل اجتناب است.

وی افزود: در طول تاریخ، استفاده از حیوانات آزمایشگاهی در پژوهش‌های علوم زیستی و ‌پزشکی از ضرورت، ارزش و اهمیت خاصی برخوردار بوده است.

وی تاکید کرد: امروزه نیز علی‌رغم توسعه روش‌های جدید در تحقیقات بیولوژی مولکولی و سلولی، هنوز در بسیاری از موارد، پژوهش‌های حیوانی ضرورتاً تنها وسیله موجود برای پاسخ به سؤالات علمی خاص می‌باشند و مراکز تحقیقاتی دنیا هر ساله هزینه‌های زیادی را صرف دستیابی به نتایج علمی بر اساس مدل‌های حیوانی می‌نمایند.

کلید واژه ها: آزمایشگاهی حیوانات آزمایشگاهی حیوانات علمی rlm پیشرفت حیوانی