راه‌اندازی پارک علم‌ و فناوری سلامت در استان مرکزی در آینده نه چندان دور

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۳۰۴۹۶ اخباراصلی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک از پیگیری جهت راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت در استان مرکزی خبر داد.
راه‌اندازی پارک علم‌ و فناوری سلامت در استان مرکزی در آینده نه چندان دور

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مهدی صالحی گفت: در حال حاضر درصدد اخذ مجوز پارک علم و فناوری سلامت در استان هستیم.

وی افزود: ارتقای کیفیت و کمیت فعالیت های دانش بنیان را نیز دنبال می کنیم تا با جذب نیروهای جوان و جهادی موتور محرکه تحقیقات در استان را راه بیندازیم.

وی تاکید کرد: آیندهی مراقبت‌های سلامت در گرو همکاری نزدیک با فناوری است و شاغلین بخش سلامت برای اینکه در سال‌های آینده نیز فعال بمانند، باید با آغوش باز به استقبال فناوری‌های حیطه سلامت بروند.

دکتر صالحی در ادامه خاطرنشان کرد: فناوری‌هایی هستند که حوزه‌ سلامت را تغییر خواهند داد که می بایست با تلاش و پشتکار و تکیه بر توان و همت جوانان انقلابی به آنها دست یافت.

کلید واژه ها: سلامت فناوری استان دکتر صالحی آغوش