بررسی راهکارهای توسعه مسائل بین الملل دانشگاه های قطب شش کشور

۲۴ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۹ کد : ۳۱۸۵۷ اخباراصلی
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در جلسه ای در اداره کل بین الملل وزارت بهداشت راهکارهای توسعه مسائل بین الملل دانشگاه ها در حوزه های مختلف آموزشی، گردشگری سلامت، ارتباطات بین‌الملل بررسی شد.
بررسی راهکارهای توسعه مسائل بین الملل دانشگاه های قطب شش کشور

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امیر همتا بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک در چند سال گذشته پیشرفت بسیار خوبی داشته که حمایت ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی در رسیدن به اهداف و دستاوردهای بیان شده، بسیار راه گشا بوده و امیدواریم ادامه دار هم باشد.

وی پیشنهاد چرخشی شدن دبیرخانه بین الملل قطب شش را مطرح  و آمادگی دانشگاه علوم پزشکی اراک در این زمینه را اعلام کرد.

وی تاکید کرد: تعریف ساز و کار جهت کوتاه تر شدن فرآیند تایید مدرک MD متقاضیان، تحصیل در مقطع دستیاری، تأسیس دفتر امور کنسولی مجزا در دانشگاه های علوم پزشکی از دیگر پیشنهاداتی است که می توان برای پیشبرد اهداف کلان وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی به آن فکر کرد و برنامه ریزی نمود.

دکتر امیرخانی، معاون مدیرکل امور بین‌الملل وزارت بهداشت ضمن تشکر از حضور مدیران بین الملل دانشگاه‌ها و پیشنهادات ارایه شده، پیشرفت و رشد جذب و تربیت دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی اراک را بسیار چشمگیر و پیشرو برشمرد.

مهرنوش هاشمی، وب دا مرکزی - معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک علوم علوم پزشکی علوم پزشکی اراک پزشکی پزشکی اراک اراک