بازدید وزارت خانه ای اعتبار بخشی آموزشی ۱۴۰۱

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۰ کد : ۳۲۱۰۴ اخبار اصلی
بازدید وزارت خانه ای اعتبار بخشی آموزشی ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری، به منظور بهبود و سنجش کیفیت آموزش و پژوهش در مرکز ایت الله خوانساری، امروز 5شنبه 6ام بهمن ماه1401 ،ارزیابان اعزامی از وزارت بهداشت و درمان به همراه معاونت محترم آموزش دانشگاه و نمایندگان آن ها، جهت انجام اعتباربخشی آموزشی _پژوهشی در مرکز آیت الله خوانساری حضور پیدا کردند. دکتر صادقی سده، معاون آموزشی دانشگاه در ابتدای بازدید در جلسه معارفه با ارزیابان در سالن کنفرانس مرکز حاضر شده و به همراه مدیریت مرکز، با معرفی اجمالی بیمارستان و گروه های آموزشی درمانی شاغل در این مرکز ، به جلسه رسمیت دادند. سپس ارزیابان به بررسی مستندات سنجه های آموزشی مکتوب پرداخته و درخصوص اجرای مستندات آن ها با معاون آموزشی مرکز و مسئول اعتباربخشی آموزشی مصاحبه نمودند. در ادامه ی این بازدید، ارزیابان به همراه نمایندگان دانشگاه و تیم آموزشی بیمارستان در بخش های آموزشی حضور پیدا کرده و به بررسی اجرای سنجه ها در بخش ها پرداختند. هم چنین از فضاهای آموزشی و امکانات آن ها نظیر پاویون ها، اتاق اساتید، کلاس آموزش، کتابخانه و... بازدید کردند. پس از حضور در بخش‌ها، در سالن کنفرانس با اساتید هیئت علمی بیمارستان دیداری داشته و در مورد امکانات، شرایط و فعالیت های آموزشی، پژوهشی مرکز با آن‌ها مصاحبه نمودند. سپس سنجه های مربوط به محور پژوهش و مستندات اجرای آن در مرکز را مورد بررسی قرارداده و با کارشناس پژوهش مصاحبه نمودند. در پایان با فراگیران محترم در مقاطع رزیدنتی و اینترنی در سالن کنفرانس گفتگو کرده و برنامه ها و فعالیت‌های آموزشی ترتیب داده شده برای آموزش آن ها، امکانات و تجهیزات آموزشی و تسهیلات رفاهی فراگیران را بررسی کردند.

با آرزوی موفقیتِ مرکز در اعتباربخشی آموزشی_پژوهشی

زهرا صابری نسب

خبر نگار وب دا مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک

بهمن 1401