پیام تبریک مدیر مرکز بمناسبت ۲۲ بهمن ماه

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۰ کد : ۳۲۴۰۰ اخبار اسلایدی
پیام تبریک مدیر مرکز بمناسبت ۲۲ بهمن ماه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک  ، پیام تبریک مدیریت مرکز به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم بیست و دوم بهمن ماه سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، انقلابی که از بطن توده های مردم شکل گرفت و با رهبری معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) برای برانداختن ظلم و حاکمیت عدالت و دین برپا شد. پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بدون شک معجزه ای الهی بود که به انجام رسید و چشم امید مظلومان و مستضعفان جهان را به خود خیره ساخت. مردم با بصیرت ایران که در پایبندی به عهد و پیمان سرآمد روزگار هستند، تا سالها بهمن را با همین پایداری در ایمان و عمل در کتاب تاریخ انقلاب ورق خواهند زد تا این حرکت الهی به نهضت صاحب اصلی انقلاب حضرت مهدی(عج) گره بخورد. فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن را به مردمان عزیز ایران اسلامی خاصه جامعه ولایتمدار و همیشه در صحنه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ، خانواده های معزز شهداء،‌ جانبازان و ایثارگران تبریک عرض می نمایم .

مسعود مظلومی

مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

کلید واژه ها: پیروزی انقلاب اسلامی 22بهمن مدیر بیمارستان آیت الله خوانساری روابط عمومی بیمارستان آیت الله خوانساری اراک