تقدیر از روز تغذیه و رژیم درمانگر

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۸ کد : ۳۳۰۱۱ اخبار اصلی
تقدیر از روز تغذیه و رژیم درمانگر

غذا مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر بشر نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی و فیزیولوژیکی است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر بشر می‌باشد.

به گزارش وب دا مرکزی، تغذیه سالم یکی از عوامل مهم حیاتی در تامین سلامت و بهداشت هر فرد، خانواده یا جامعه است.

مدیر بیمارستان آیت الله خوانساری اراک،به مناسبت روز جهانی تغذیه و رژیم درمانگر ضمن تقدیر از زحمات کارشناسان واحد تغذیه این مرکز درمانی، گفت:تغذیه یک بخش مهم از زندگی، درمان، بهبودی و پیشگیری از سرطان است. غذا یکی از معدود مواردی است که می توانید در پیشگیری و طول درمان سرطان آنرا کنترل کنید. کارشناسان تغذیه در مرکز ما اینجا هستند تا به تصمیم گیری آگاهانه در مورد تغذیه ی خود حین ابتلا و درمان بیماری سرطان به بیماران مرکز کمک کنند. جایگاه تغذیه و تاثیر آن در سلامت و زندگی سالم تر مردم به ویژه تغذیه بیماران مبتلا به سرطان این مرکز نقش بسیار مهمی دارد.

زهرا صابری نسب، خبر نگار وب دا مرکزی _ مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

کلید واژه ها: روز تغذیه رژیم درمانگر دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستان ایت اله خوانساری (ره) مدیر بیمارستان آیت الله خوانساری کارشناسان تغذیه روابط عمومی بیمارستان آیت الله خوانساری اراک