ورود تعدادی از اقلام تجهیزات فاز سوم

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۵ کد : ۳۴۱۸۸ اخبار اصلی
ورود تعدادی از اقلام تجهیزات فاز سوم

ورود تعدادی از اقلام تجهیزات فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری

مظلومی، مدیر بیمارستان از ورود تعدادی از اقلام مورد نیاز تجهیزات فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک به این بیمارستان خبر داد.

با پیگیری های مستمر و پرتلاش ریاست دانشگاه، دکتر امانی و معاونت توسعه دانشگاه،دکتر ملاطائفه تعدادی از اقلام تجهیزات فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری شامل: مانیتور بدساید ۱۳ دستگاه ،مانیتورینگ علائم حیاتی پرتابل ۱۳ دستگاه،الکتروکاردیوگراف ۳ دستگاه ، پالس اکسی متر ۱ دستگاه ،نبولایزر ۱دستگاه ،ونتیلاتور ۵ دستگاه ، تشک مواج ۵ دستگاه به این بیمارستان انتقال داده شد.

لازم به ذکر است بیمارستان ۸۰ تختخوابی خیر ساز آیت الله خوانساری در ۴۵۰۰ متر مربع در ۴ طبقه از شهریور ماه ۱۳۹۸ در دست ساخت است و تاکنون بیش از ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این بیمارستان که در ۴ طبقه ساخته می شود که شامل ۴ اطاق عمل جراحی و ۱ اطاق عمل اورژانس میباشد و بیمار از ابتدای درمان تا بهبودی کامل در این مرکز معالجه می گردد.

زهرا صابری نسب، خبرنگار وب دا مرکزی ـ مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

کلید واژه ها: تجهیزات بیمارستان ایت اله خوانساری (ره) روابط عمومی بیمارستان آیت الله خوانساری اراک اقلام مورد نیاز اطاق عمل اورژانس دستگاه