یه خبر خوب قابل توجه کلیه پژوهشگران محترم سامانه پژوهان

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۶ کد : ۲۵۷۲۷ اخبار اسلایدی

بدینوسیله به اطلاع کلیه پژوهشگران اعم از اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان می رساند کلیه فرمت های 6 گانه طرح و پایان نامه با تاکید بر مطالعات مداخله ای / مطالعات مشاهده ای و مطالعات مروری ، در سامانه پژوهان و زیرسیستم طرح تحقیقاتی و پایان نامه ایجاد و دسترس پذیر شده اند.

در زیر سیستم طرح در قسمت اطلاعات کلی ، فیلد نوع مطالعه و در قسمت متون پیشنهاد 3 فیلد رو ش و تکنیک اجرای طرح مطالعات مشاهده ای / رو ش و تکنیک اجرای طرح مطالعات مداخله ای / رو ش و تکنیک اجرای طرح مطالعات مروری قابل دسترسی و درج اطلاعات هستند.

در زیر سیستم پایان نامه در قسمت اطلاعات کلی ، فیلد نوع مطالعاتی و در قسمت اطلاعات تفصیلی 3 فیلد رو ش و تکنیک اجرای پایان نامه مطالعات مشاهده ای / رو ش و تکنیک اجرای پایان نامه مطالعات مداخله ای / رو ش و تکنیک اجرای پایان نامه مطالعات مروری قابل دسترسی و درج اطلاعات هستند.

کلیه فرمت های 3 گانه طرح های مشمول مطالعات مشاهده ای، مداخله ای و مروری در این فرم ادغام شده و روی سرور پژوهان بارگذاری شده اند.

فرم پیش نویس طرح تحقیقاتی  (مشاهده ای، مداخله ای و مروری)

کلیه فرمت های 3 گانه پایان نامه های های مشمول مطالعات مشاهده ای، مداخله ای و مروری در این فرم ادغام شده و روی سرور پژوهان بارگذاری شده اند.
فرم پیش نویس پایان نامه (مشاهده ای، مداخله ای و مروری)
فرم پیش نویس طرح تحقیقاتی (کیفی و ترکیبی)

کلید واژه ها: فرم پیش نویس طرح تحقیقاتی فرم پیش نویس پایان نامه فرم پیش نویس طرح تحقیقاتی (کیفی و ترکیبی) مطالعات مشاهده ای مطالعات مداخله ای مطالعات مروری دانشکده پرستاری اراک