قابل توجه دانشجویان دانشکده پرستاری شازند(نکات لازم در مورد شروع کارآموزی نیم سال اول ۴۰۰-۹۹)

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی برای کلیه دانشجویان عزیز، خواهشمند است به نکات ذیل توجه بفرمایید:

1- به امید خدا از روز شنبه 22 شهریور طبق زمانبندی انجام شده دانشجویان عزیز در محل کارآموزی تعیین شده حضور پیدا می کنند.

2-  زمان حضور دانشجویان جهت  کارآموزی طبق برنامه اعلام شده بوده و از دانشجویان عزیز خواهشمندیم صرفاً در بازه زمانی برنامه ریزی شده جهت هرگروه حضور یابند.

3- لازم است دانشجویان عزیز طوری برنامه ریزی نمایند که رأس ساعت 7 و نیم صبح شنبه 22 شهریور جهت غربالگری ، در محل بال آبی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، واقع در سردشت حضور داشته باشند.فرم غربالگری را تکمیل و به همراه خود داشته باشند.همچنین نمونه عکس از غربالگری که از طریق سامانه salamat.gov.ir انجام داده اند را به رؤیت مسئول مربوطه برسانند.

4- توصیه می شود، ضمن مطالعه مطالب مرتبط با شرایط فعلی که از طریق سایت دانشکده اطلاع رسانی شده است، کلیه لوازم حفاظتی شخصی خود را به همراه داشته باشید.

5- لازم است ،دانشجویان پس از اتمام غربالگری به بیمارستان مربوطه مراجعه کرده و طبق روال قبل، ورود خود را اعلام نموده و با رعایت کلیه اصول بهداشتی زیر نظر استاد مربوطه و به شکل کاملاً هماهنگ با ایشان به امور محوله بپردازند.

کلید واژه ها: کارآموزی غربالگری