منابع و زمان آزمون عملی صلاحیت بالینی بهمن ۱۳۹۷ ویژه دانشجویان پرستاری ورودی بهمن ۱۳۹۴ شازند و اراک

*مهم*                                   باسمه تعالی                       *مهم*            29/7/97

منابع و زمان آزمون عملی صلاحیت بالینی  بهمن 1397

ویژه دانشجویان پرستاری ورودی بهمن 1394 شازند و  اراک

به اطلاع می رساند آزمون عملی صلاحیت بالینی دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی بهمن 1394 شازند و اراک هفته اول بهمن ماه ساعت 8:00 صبح به روش آسکی در محل ساختمان مهارت های بالینی دانشکده پرستاری اراک برگزار می گردد. ساعت ورود به حوزه امتحانی 7:00 صبح می باشد. دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت دانشکده پرستاری، اطلاعیه های آزمون را مطالعه نمایند. دانشجویان ملزم می باشند، کلیه اطلاعیه های دبیرخانه آزمون را تا پایان بهمن ماه 1397 با دقت مطالعه نموده و پیگیری نمایند. تنها مرجع صدور اطلاعیه های مربوطه، پرتال اینترنتی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک میباشد. بدیهی است هرگونه ادعا درخصوص عدم اطلاع از مفاد اطلاعیه های درج شده مورد پذیرش نخواهد بود.

لازم به توضیح است منابع آزمون بهمن 97 به پیوست اطلاعیه شماره 21 اعلام شده است.

کلید واژه ها: منابع آزمون صلاحیت بالینی ورودی بهمن 94 شازند و اراک