قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده پرستاری شازند

نکاتی در مورد کارآموزی های ترم جاری

نکاتی در مورد کارآموزی های ترم جاری

ضمن عرض سلام و آرزوی توفیق در کلیه امتحانات، خواهشمند است به نکات ذیل در رابطه با کارآموزی توجه بفرمایید:

کارآموزی دانشجویان ترم یک: پس از شروع ترم اعلام خواهد شد.

کارآموزی دانشجویان ترم سه: طبق برنامه اعلام شده که در سایت اطلاع رسانی شده است، برگزار خواهد شد.

کارآموزی دانشجویان ترم پنج: واحد پرستاری و بیماری های روان به شکل دو گروه همزمان، خانم ها با سرکار خانم دکتر گنجه و آقایان با جناب آقای باقری برگزار خواهد شد.

واحد سلامت جامعه یک، با سرکار خانم جرس که روز اول کارآموزی در محل مرکز مهارتهای بالینی  اراک تشکلیل خواهد شد و توضیحات لازم در رابطه با روزهای آتی کارآموزی  ارائه داده می شود.

واحد سلامت جامعه 2، با جناب آقای مهندس صدر کیا و طبق  برنامه کارآموزی که در سایت اطلاع رسانی شده برگزار خواهد شد. (روز اول کارآموزی در مرکز مشاوره واقع در خیابان قائم مقام ، پارک آزادی ، روبروی فروشگاه اتکا)

جهت خریداری دفترچه های لاگ بوک واحد روان و سلامت جامعه به انتشارات دانشکده،آقای بهادری مراجعه بفرمایید.

کارآموزی دانشجویان ترم هفت عرصه ادغام با اراک: طبق برنامه اعلام شده در سایت( دانشجویانی که روتیشن اول با شیفت شروع می شود لازم است در روز شنبه سیزدهم بهمن ماه ساعت هفت و نیم با مراجعه به دفتر پرستاری بیمارستان ولی عصر ( عج)  و جناب آقای چقایی نسبت به تعیین شیفتهای خود اقدام کنند).

کلید واژه ها: کارآموزی لاگ بوک مرکز مهارتهای بالینی