اطلاعیه شماره ۱۵ آزمون صلاحیت بالینی

اطلاعیه شماره ۱۵ آزمون صلاحیت بالینی

بسمه تعالی                        تاریخ 31/5/97

اطلاعیه شماره 15:

زمان و مکان برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان کارشناسی پرستاری اراک و آزمون مجدد

مقدمه:

با سپاس بیکران به درگاه ایزد منان و آرزوی توفیق برای تمامی دانشجویان عزیز، زمان و مکان برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان رشته پرستاری ورودی مهر 1394 و آزمون مجدد به شرح زیر اعلام میگردد:

زمان: روز پنج شنبه  1/6/1397  ساعت 8:00

زمان بسته شدن درب حوزه امتحانی : ساعت 7:30 همان روز

زمان حضور در حوره امتحانی: 7:00 همان روز

مکان: اراک، سردشت، میدان بسیج، ساختمان مهارت های بالینی مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک

تذکرات بسیار مهم :

1- دانشجویان ملزم میباشند، کلیه اطلاعیه های دفتر توسعه آموزش را تا شهریور 97 با دقت مطالعه نموده و پیگیری نمایند. تنها مرجع صدور اطلاعیه های مربوطه، پرتابل اینترنتی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک میباشد. بدیهی است هرگونه ادعا درخصوص عدم اطلاع از مفاد اطلاعیه های درج شده مورد پذیرش نخواهد بود.

لازم به توضیح است منابع آزمون طی اطلاعیه شماره 14 اعلام شده است و هم اکنون از طریق آدرس ذیل قابل دریافت میباشد.

2- دانشجویان گرامی برای آماده سازی برای حضور بهتر در آزمون می توانند تا حداکثر 20 مرداد ماه 1397 با مراجعه به کارشناس آموزش ساختمان مهارت های بالینی خانم پیرهادی نسبت به تعیین وقت جهت تمرین اقدام نمایند. پس از این تاریخ با توجه به آماده سازی برای برگزاری آزمون امکان تمرین وجود ندارد.

3- دانشجویان ذیل که جهت آزمون مجدد شرکت خواهند کرد جهت اطلاعات بیشتر با دبیرخانه برگزاری آزمون هر چه سریعتر تماس بگیرند.

گروه امتحانی

شماره دانشجویی