اعلام نتایج ارزیابی پورتال در نیمه دوم سال ۹۸

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۸۸۳۴ اخبار
اعلام نتایج ارزیابی پورتال در نیمه دوم سال ۹۸
با سلام
احتراما با توجه به ضرورت توسعه دولت الکترونیک و اهمیت جایگاه اینترنتی (پورتال) در این حوزه و با عنایت به ارزیابی دستگاه های اجرایی از جمله دانشگاه ،توسط مراکز نظارتی (وزارت بهداشت ، سازمان مدیریت و...) بصورت مداوم این مدیریت اقدام به خود ارزیابی پورتال و زیرپورتالهای دانشگاه در سومین دوره ارزیابی پورتال مورخ 24  لغایت 27 اسفندماه 98 نموده است که نتایج آن به پیوست تقدیم می گردد. ضمن تشکر از ادمین های مراکزی که با تلاش و بروزرسانی مداوم پورتال خود در ارتقائ توسعه دولت الکترونیک سهم عمده ای ایفا می نمایند خواهشمند است معاونین و مدیران محترم کلیه مراکز  با  مشاهده امتیاز مربوطه ضمن بررسی علل کسر امتیاز در حوزه تحت نظارت ،نسبت به این امر اهتمام و حساسیت لازم مبذول فرموده تا در ارزیابی مجدد شاهد ارتقاء و رشد کیفی تمامی زیرپورتالها باشیم .درپایان برخود لازم میدانیم از مراکزی که بالاترین امتیازرادرارزشیابی اخیر اخذ نموده اند(معاونت بهداشت ،معاونت  غذادارو ،مرکزآموزشی درمانی ولیعصر ،دانشکده پرستاری شازند،مدیریت آماروفناوری اطلاعات) صمیمانه سپاسگزاری وقدردانی نموده وهمچنین از مراکزی که نسبت به ارزشیابی دوره قبل ارتقای وپیشرفت قابل ملاحظه ای داشته اند(مانند بیمارستان امام سجاد آشتیان ،بیمارستان خسروانی فراهان ،بیمارستان مهرخنداب، بیمارستان خوانساری اراک ، دانشکده بهداشت ،  ،مدیریت گزینش ومعاونت آموزش و.....) تشکرویژه نماییم واز مراکزی که متاسفانه در محدوده ضعیف قرادارند تقاضا نماییم درراستای حفظ جایگاه واعتبار دانشگاه علوم پزشکی اراک درارزشیابی های کشوری ووزارتی واستانی که هرساله با اولویت بررسی وارزیابی  پورتال دانشگاه با احتساب امتیازبالا انجام می شودتلاش مضاعف بعمل آورده ودرصورت نیاز به آموزش یا راهنمایی دراین خصوص با این مدیریت هماهنگی بعمل آورند تا انشاالله درارزشیابی دوره بعد محدوده ضعیف نداشته باشیم.

کلید واژه ها: نتایج ارزیابی پورتال دانشکده پرستاری شازند