قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده پرستاری شازند(حتماً قبل از کارآموزی مطالعه شود).

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم:

بازه زمانی حضور دانشجویان دانشکده پرستاری شازند به تفکیک ورودی های هر دوره جهت شروع کلاسهای واحد عملی، کارآموزی و کارورزی از تاریخ 1399/03/17 طبق برنامه اعلام شده در سایت دانشکده بوده و دانشجویان عزیز با توجه به اهمیت فاصله گذاری اجتماعی  بایستی صرفاً در بازه زمانی مشخص شده در دانشکده و خوابگاه حضور یابند.

ضمناً با توجه به شرایط موجود در طی این مدت کارآموزی ها و امتحانات عملی به صورت فشرده برگزار خواهد شد.

برنامه امتحانات دروس تئوری نیز در مرداد ماه برگزار خواهد شد که به محض نهایی شدن برنامه امتحانات اطلاع رسانی خواهد شد .

باتوجه به شرایط پیش آمده خواهشمند است قبل از ورود به فیلدهای بالینی بسته آموزشی کرونا ویژه دانشجویان را که در سایت دانشکده بارگذاری شده با نهایتاً دقت مطالعه فرمایند و نهایت همکاری را با اساتید مربوطه ،سوپروایزرها ومسوولین بخش ها داشته باشند.

در پایان از دانشجویان عزیز خواهشمندیم هر گونه خبر و اطلاعیه  را از طریق سایت دانشکده و مسئولین دانشکده پیگیری بفرمایند.

دانشکده پرستاری شازند- 12 خرداد 99

کلید واژه ها: حضور دانشجویان برنامه کارآموزی و عملی