اولویت‌های منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۷۳۰۲ اطلاعیه
اولویت‌های منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تبدیل وضعیت ایثارگری و برگزاری آزمون استخدامی دو برنامۀ مدیریت منابع انسانی است.

به گزارش وب‌دا مرکزی، مصطفی زمانی بیان کرد: تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران که از اواخر سال گذشته آغاز شد، یکی از مهمترین اولویت‌های کاری دانشگاه بود.

وی افزود: حدود 927 نفر که حائز شرایط بودند، تبدیل وضعیت شدند و امیدواریم مابقی همکاران نیز در طول سال جاری تبدیل وضعیت شوند.

وی تأکید کرد: بحث آزمون استخدامی و جذب نیرو به‌صورت پیمانی و شرکتی نیز یکی دیگر از برنامه‌های در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی است که در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

زمانی در ادامه خاطرنشان کرد: مجوزهای لازم از وزارتخانۀ متبوع اخذ شده و در حال حاضر در حال انجام دادن مراحل اداری هستیم و امیدواریم این مهم تا چند ماه آینده به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: امیدواریم با اضافه شدن همکاران جدید و سامان گرفتن وضعیت استخدامی بسیاری از همکاران در سراسر استان، کیفیت و نحوۀ ارائه خدمات در واحدهای مختلف نیز افزایش یافته و مردم بتوانند خدمات بهتری را در حوزه‌های مختلف به‌خصوص بهداشت و درمان دریافت کنند.

کلید واژه ها: سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک اولویت‌های منابع انسانی تبدیل وضعیت ایثارگری برگزاری آزمون استخدامی برنامۀ مدیریت منابع انسانی جذب نیرو وضعیت استخدامی مصطفی زمانی پیمانی شرکتی