بازدید از پروژۀ بیمارستان ولی‌عصر(عج) توسط مدیر کل بازرسی استان مرکزی و معاونین آن اداره

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۶ کد : ۲۷۳۲۱ اطلاعیه

به‌مناسبت هفتۀ قوۀ قضاییه، پروژۀ بیمارستان ولی‌عصر(عج) توسط مدیر کل بازرسی استان مرکزی و معاونین آن اداره مورد بازدید قرار گرفت.

این بازدید که با مشایعت مدیر حراست دانشگاه صورت گرفت، روند اجرایی و گزارش پیشرفت پروژه در جبهه‌های کاری مختلف توسط مدیر توسعۀ منابع فیزیکی دانشگاه، پیمانکار و همچنین مشاور پروژه به تفضیل توضیح داده شد.

به‌لطف خدا و حمایت‌های مسئولین استان، به‌ویژه پیگیری‌های مستمر ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم توسعه، با وجود موانع بی‌شمار فنی و مهندسی که برخی از آنها از سنواتی شدن این پروژه حادث گردیده است، پروژه با پیشرفت ۸۳ درصد از شرایط نسبتا خوبی برخوردار بوده که این موضوع مورد تأیید سیدمهدی تقوی، بازرس کل استان قرار گرفت. امید است با تأمین به‌موقع اعتبارات مورد نیاز، در سال جاری شاهد اتمام و بهره‌برداری از آن باشیم انشالله.

کلید واژه ها: هفتۀ قوۀ قضاییه پروژۀ بیمارستان ولیعصر(عج) مدیر کل بازرسی استان مرکزی بازدید مدیر حراست دانشگاه مدیر توسعۀ منابع فیزیکی دانشگاه پیمانکار پروژه مشاور پروژه ریاست دانشگاه معاون توسعه