بازدید معاون امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجۀ کل کشور از پروژه‌های حوزۀ بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۷۳۲۴ اطلاعیه

با دعوت از آقای مهندس حسینی، معاون امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجۀ کل کشور، مورخ ۲۵ خردادماه از پروژه‌های حوزۀ بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بازدید به‌عمل آمد.

با تلاش و همت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی به‌ویژه ریاست محترم دانشگاه، معاون و مدیران حوزۀ معاونت توسعه، پیشرفت بسیار خوبی در تکمیل و اتمام پروژه‌های در حال ساخت استان صورت گرفته که این موضوع مورد توجه و اقبال مدعوین محترم قرار گرفت. به‌طوری‌که با قالب اعتبارات درخواستی جهت تکمیل و بهره‌برداری پروژه‌های یاد شده موافقت به‌عمل آمد.

در رأس پروژه‌های درمانی، از ابر پروژۀ ملی بیمارستان ولی‌عصر(عج) نیز بازدید به‌عمل آمد. شرایط در حال حاضر و اقدامات صورت گرفته در یکسال اخیر نیز از جملۀ مواردی بود که از دیدگاه کارشناسان بازدیدکننده مثبت ارزیابی گردید. این پروژه در حال حاضر با پیشرفت حدود ۸۳ درصد، در حال تکمیل عملیات ابنیه، تأسیسات برقی و مکانیکی است. خوشبختانه با پیگیری مجدانه و دلسوزانۀ مسئولین وزارتخانه، استان و البته تلاش مضاعف مدیریت و پرسنل توسعۀ منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه امید است که در سال جاری به بهره‌برداری برسد انشالله.

کلید واژه ها: بازدید معاون امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجۀ کل کشور پروژۀ ملی مدیریت توسعۀ منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه بیمارستان ولی‌عصر(عج) معاونت توسعه ریاست دانشگاه پروژه‌های درمانی بهره‌برداری