تجهیز مرکز آموزشی درمانی طالقانی به امکانات آموزش مجازی

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۵ کد : ۱۴۳۵۵ اخبار اصلی
با ابلاغ معاونت محترم آموزشی دانشگاه و پشتیبانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، در راستای افزایش کمیت و کیفیت آموزش های بالینی در سطح دانشگاه علوم پزشکی اراک، مرکز آموزش مجازی نسبت به تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری مرکز آموزشی درمانی طالقانی اقدام نمود. دکتر سعید چنگیزی آشتیانی معاونت محترم آموزشی: مرکز آموزش مجازی تلاش نموده است تا با تأمین تجهیزات کامپیوتری و راه اندازی سامانه Adobe Connect برای هر یک از مراکز آموزشی درمانی، بستری مناسب برای برگزاری کلاس های آموزشی، برنامه های صبحگاهی و همچنین برگزاری وبینارهای آموزشی فراهم کند. علاوه بر این، کارشناسان مرکز آموزش مجازی به منظور ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای و برطرف نمودن مشکلات مرتبط با حوزه آموزش مجازی؛ با کارشناسان و سوپروایزرهای آموزشی هر یک از مراکز دارای ارتباط کاری مداوم داشته و به صورت منظم بر اجرای فرایندهای برگزاری کلاس ها و وبینارها در مرکز نظارت می نمایند. از زحمات کلیه ی همکاران شامل مهندس صارمی (EDC)، مهندس دهقانی واحد IT ، سرکار خانم خسروی کارشناس آموزش و سرکار خانم عبادی سوپروایزر مرکز آموزشی درمانی طالقانی تشکر و قدردانی می گردد.
تجهیز مرکز آموزشی درمانی طالقانی به امکانات آموزش مجازی

کلید واژه ها: یادگیری الکترونیکی، آموزش بالینی