جلسه مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه و انجمن دندانپزشکان استان مرکزی

۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۸۵۲۳ اخبار اسلایدی اخبار اصلی
جلسه  مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه و انجمن دندانپزشکان استان مرکزی

در روز یکشنبه مورخ 1400/4/13  جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر آشتیانی معاون محترم آموزش دانشگاه ورئیس انجمن دندانپزشکان استان مرکزی آقای دکتر فلک افلاکی ، جناب آقای دکتر مومنی رئیس دانشکده دندانپزشکی، جناب آقای دکتر بیانی معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی ، مدیر و اعضاء هیات مدیره مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه اراک و جمعی از اعضای هیات مدیره انجمن دندانپزشکی در دفتر معاونت محترم آموزشی دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه در مورد فرایند دوره های آموزش مهارتی و حرفه ای مرتبط با رشته دندانپزشکی در سطوح دانشگاهی و بخش خصوصی تبادل نظر گردید، در نهایت بر اجرای هرچه بهتر این دوره ها با همت اساتید دانشکده دندانپزشکی و همکاری های بین بخشی تحت نظارت و راهنمایی های مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه اشاره گردید. همچنین مقرر شد در خصوص اعتبار بین المللی گواهینامه های صادره از مرکز، استعلام و پیگیریهای لازم صورت گیرد. همچنین تاکید شد با برگزاری منظم این دوره های آموزشی، آگاهی و مهارت حرفه ای دندانپزشکان استان مرکزی و حتی استانهای همجواربهبود و ارتقاء خواهد یافت. مقرر شد نیازسنجی واجرای دوره های ضروی دندانپزشکی در آینده در جلسه بعدی که در محل دانشکده دندانپزشکی تشکیل خواهد شد تعیین شود..

کلید واژه ها: دندانپزشکی مرکز مهارتی و حرفه ای