اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی سال ۱۴۰۰

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۷ کد : ۲۳۳۱۴ اخبار اصلی
اطلاعیه ثبت نام  پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی سال ۱۴۰۰

با عرض تبریک جهت موفقیت پذیرفته شدگان در آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی سال 1400

برنامه زمانی ثبت نام اینترنتی :ثبت نام از تاریخ 1400/10/25 الی 1400/10/27 از طریق لینک ثبت نام انتهای همین اطلاعیه صورت می پذیرد.

نکته  : عدم ثبت نام اینترنتی در تاریخ های مقرر به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.

جهت انجام ثبت نام اینترنتی:

ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن وبا فرمت Jpeg ذخیره نمایید . ضمنا"حجم (Size ) فایل نباید از  KB150 بیشتر باشد. در ارسال تصویر کارت ملی دقت فرمایید تصویر پشت و روی کارت ملی را اسکن کرده و به صورت فایل یکجا ارسال نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی و حضوری:

1 –  اسکن یک قطعه عکس  جدید 4*3(خواهران با پوشش اسلامی کامل )

2 – اسکن  صفحه اول و دوم شناسنامه

3 – اسکن کارت ملی پشت و رو

4 – اسکن کارت پایان خدمت ، معافیت ،برگ سبز اعزام به خدمت ،یا گواهی حین خدمت سربازی از محل خدمت ( جهت برادران)

5-اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید شرط سازمان متبوع.

6 – اسکن اصل یا گواهی موقت مدرک دوره کاردانی ( برای اندسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل  و یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ کاردانی با محتوی فرم شماره 7  را ارائه نمایند.)

7-  اسکن گواهی پایان طرح برای کسانی که طرح را گذرانده اند. و یا گواهی توقف طرح برای کسانی که در حین گذراندن طرح می باشند.

( کسانی که گواهی پایان طرح را ندارند در این قسمت برگه اعلام وضعیت بدهی به صندوق رفاه دانشجویان  را ارسال نمایند.)

نکته: مشخص بودن وضعیت بدهی به صندوق رفاه( اقساط وام ویا تسویه حساب ) جهت کلیه دانشجویانی که از مزایای آموزش رایگان در دوره کاردانی استفاده نموده اند با تاریخ جدید الزامی است.

از اطلاعات ثبت نام شده اینترنتی (کد رهگیری)خود 1نسخه پرینت تهیه نموده و هنگام ثبت نام حضوری با مدارک ثبت نامی به واحد ثبت نام تحویل گردد.

برنامه زمانی ثبت نام حضوری و تحویل مدارک:

روز سه شنبه و چهارشنبه مورخ 1400/10/28 و 1400/10/29 از ساعت 8 لغایت 13

آدرس:

آدرس: اراک، سردشت، میدان بسیج، پشت بیمارستان امیرالمؤمنین(ع)، دانشگاه علوم پزشکی، معاونت آموزش – واحد ثبت نام

تلفن های ضروری:

1- در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی شماره 08634173643

2- در خصوص مدارک ثبت نامی  شماره 08634173387 -08634173515

جهت شروع فرآیند ثبت نام روی آدرس ذیل کلیک نمایید:

تا از طریق پروژه ثبت نام کارشناسی ناپیوسته 1400 وارد سیسنم سامانه آموزش شوید.