بازدید اعضای هیئت بورد رشته مهندسی بهداشت محیط وزارت بهداشت از دانشکده بهداشت

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۰ کد : ۳۰۵۲۷ اخبار اسلایدی اخبار اصلی
بازدید اعضای هیئت بورد رشته مهندسی بهداشت محیط وزارت بهداشت از دانشکده بهداشت

اعضای هیات بورد رشته مهندسی بهداشت محیط وزارت بهداشت ضمن بازدید از امکانات دانشگاه و دانشکده بهداشت و نشست با رئیس، معاون، مدیر و اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشکده بهداشت، از نزدیک با امکانات و تجهیزات دانشکده بهداشت آشنا شدند.در این بازدید جلسه ای با حضور دکتر دیندارلو و دکتر دهقانی اعضا هیات بورد و اعضاء هیات علمی گروه بهداشت محیط برگزار شد و دکتر کولیوند، رئیس دانشکده بهداشت ضمن خوش آمد گویی به اعضا و معرفی اعضا هیات علمی در خصوص فعالیت های گروه صحبت و گزارش مفصلی از عملکرد گروه ارائه نمودند.
در ادامه، بازدیدی از دانشکده بهداشت و بررسی شرایط و امکانات و نواقص و مشکلات گروه مهندسی بهداشت محیط از نظر فضای فیزیکی و آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی و سایر موارد صورت گرفت و اعضا، نقطه نظرات کارشناسی خود را جهت حل مشکلات مربوطه در جلسه ای با حضور دکتر امانی،رئیس دانشگاه، دکتر صادقی معاون آموزشی، دکتر کولیوند رئیس دانشکده بهداشت و مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط مطرح نمودند.همچنین جلسه اعضای هیات بورد با دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته بهداشت محیط صورت پذیرفت.

کلید واژه ها: بازدید دانشکده بهداشت