فرصت شرکت داوطلبان در فراخوان هیات علمی وزارت بهداشت تمدید شد

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۰۹۸۱ اخبار اصلی
فرصت شرکت داوطلبان در فراخوان هیات علمی وزارت بهداشت تمدید شد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک : فرصت شرکت داوطلبان در فراخوان نوزدهم اعضای هیات علمی پیمانی وزارت بهداشت در دانشگاه های علوم پزشکی تا 12 آذر تمدید شد.

به گزارش وب دا مرکزی،دکتر بهمن صادقی گفت: فرصت شرکت داوطلبان در فراخوان نوزدهم استخدام عضو هیات علمی پیمانی وزارت بهداشت امروز ۱۱ آذرماه به پایان می رسید که با توجه به اختلال در سامانه های مرتبط با استعلام های مورد نیاز برای ثبت و بارگذاری مدارک داوطلبان، مهلت ثبت نام تا ۱۲ آذر تمدید شد.

وی افزود: نوزدهمین آگهی استخدام عضو هیات علمی پیمانی وزارت بهداشت در دانشگاه های علوم پزشکی منتشر شده است.

وی تاکید کرد: ثبت نام به صورت متمرکز و اینترنتی در سامانه مربوطه انجام می گیرد و ملاک ثبت نام در فراخوان متقاضیان گرفتن کد رهگیری است.

دکتر صادقی در پایان گفت: فرصت ثبت نام تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۱ تمدید شد و پس از آن دیگر هیچ تمدیدی صورت نمی گیرد و به داوطلبان توصیه می شود فرایند ثبت نام خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.

کلید واژه ها: فراخوان هیأت علمی