پذیرش بیش از ۷۰۰ دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی اراک در آزمون های ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۹ کد : ۳۱۳۱۰ اخبار اصلی

بیش از 700 دانشجوی دختر و پسر در مقاطع مختلف تحصیلی، در دانشگاه علوم پزشکی اراک در آزمون های ورودی سال تحصیلی 1401-1402 پذیرفته شده اند.

دکتر حمید ابطحی، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: این دانشگاه در سال تحصیلی جاری پذیرای بیش از 3500 دانشجو بوده است که از این تعداد 69 دانشجوی بین الملل در حال تحصیل هستند.

وی ادامه داد: از این تعداد 1701 دانشجو در دانشکده پزشکی،500 نفر در دانشکده پرستاری، 175 نفر در رشته های دانشکده توانبخشی، 372 نفر در دانشکده پیراپزشکی،384 نفر در دانشکده بهداشت، 255 دانشجو در دانشکده دندان پزشکی، 142 نفر در رشته های دانشکده پرستاری شازند و 16 نفر در رشته های دانشکده موسسه سلامت محلات دانشگاه پذیرفته شده اند.

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با ذکر این نکته که حدودا 55 درصد پذیرفته شدگان دانشجوی دختر و 45 درصد پسر هستند، گفت: در مقاطع تخصصی بالینی، دکترای تخصصی by research، دکترای تخصصی PhD و کارشناسی ارشد ناپیوسته 437 دانشجو درحال تحصیل هستند.

کلید واژه ها: دکتر ابطحی پذیرش دانشجو