تجهیز و بهبود شرایط پاویون های دستیاران و کارورزان مراکز آموزشی درمانی

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۹ کد : ۳۱۶۰۵ اخبار اصلی
تجهیز و بهبود شرایط پاویون های دستیاران و کارورزان مراکز آموزشی درمانی

مدیر امور عمومی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) از تجهیز و بهبود شرایط پاویون های دستیاران و کارورزان مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد.

محسن تاج آبادی، مدیر امور عمومی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک در این خصوص گفت: به منظور رفاه هرچه بیشتر دستیاران وکارورزان سعی بر آن شده است تا با استفاده از بودجه در اختیار حداکثر تجهیزات و امکانات رفاهی مورد نیاز پاویون ها از قبیل تجهیزات کامپیوتری، خرید مایکروویو، چای ساز، تعویض موکت ها، خرید تخت و تشک خوشخواب، یخچال و... تامین شود.

وی تصریح کرد: عملیات به سازی پاویون های مذکور از اواخر مهر ماه سال جاری شروع و با صرف هزینه ای بالغ بر 250 میلیون تومان تجهیز شده است.

وی خاطر نشان ساخت: امید است با جذب منابع مالی بیشتر بتوانیم در آینده‌ نزدیک، شرایط پاویون‌ها را ارتقا دهیم.

کلید واژه ها: تجهیز پاویون