پیام تبریک مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به دانشجویان استعداد درخشان پذیرفته شده در آزمون دستیاری دوره ۵۰

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۹ کد : ۳۷۶۴۴ اخبار اصلی
پیام تبریک مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به  دانشجویان استعداد درخشان پذیرفته شده در آزمون دستیاری دوره ۵۰

جناب آقای دکتر امیرحسین بهاروند

جناب آقای دکتر عارف زارعی

جناب آقای دکتر رسول کریمی مطلوب

با کمال مسرّت، قبولی در آزمون دستیاری تخصصی دوره 50 را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم . بدون تردید این موفقیت نشان از همت والا و عزم جدی جنابعالی در طیّ مدارج علمی بالاتر است و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی اراک به وجود فرهیختگان پرتلاشی چون شما به خود می بالد. آنچه تحصیل در مقطع دستیاری تخصصی پزشکی را از دیگر مقاطع و رشته های تحصیلی متمایز می گرداند، فعالیت های همزمان  آموزشی و پژوهشی و در عین حال مشارکت در ارائه خدمات درمانی به هموطنان عزیز است .

از خداوند منان توفیق روزافزون شما در خدمت به همنوعان وحرکت درمسیر دستیابی به آرمان های نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم.

کلید واژه ها: جناب جناب آقای جناب آقای دکتر دکتر آقای دکتر آقای دستیاری پزشکی خانواده