برگزاری اولین دوره آزمون زبان انگلیسی MHLE مقطع (دکتری تخصصی Ph.D )

برگزاری اولین دوره آزمون زبان انگلیسی MHLE

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۹ کد : ۶۰۰۹ اخبار اصلی
برگزاری اولین دوره آزمون زبان انگلیسی مقطع  (دکتری تخصصی Ph.D ) رشته های علوم پزشکی MHLEبه صورت الکترونیک در مرکز آزمون الکترونیک معاونت دانشگاه علوم پزشکی اراک ، در روز جمعه مورخ ۱۹/۷/۹۸  رآس ساعت ۸ صبح برگزار می گردد.
برگزاری اولین دوره آزمون زبان انگلیسی MHLE

باسمه‌تعالی
راهنمای داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون زبان MHLE سال 98 در دانشگاه علوم پزشکی اراک

با سلام و ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان گرامی، توجه شما را به نکات زیر جلب مینماید:
زمان آزمون زبان MHLE سال 98:
 آزمون، صبح روز پنج‌شنبه مورخ 18/7/98 رأس ساعت8:30 شروع می‌شود. داوطلبان لازم است حداقل یک ساعت قبل از شروع آزمون، در محل برگزاری آزمون حضور یابند.
محل برگزاری آزمون زبان MHLE سال 98:
اراک، سردشت، میدان بسیج، جنب بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین (ع)، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه.

نکاتی در مورد سؤالات آزمون زبان MHLE سال 1398:
1.    مدت‌زمان پاسخ‌گویی به سؤالات 90 دقیقه است.
2.     آزمون به‌صورت الکترونیکی با پرسش‌های چهارگزینه‌ای و بدون نمره منفی برگزار می‌شود.
3.    برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن کارت ورود به جلسه، کارت ملی یا شناسنامه عکس دار داوطلب و سنجاق (جهت الصاق کارت به سینه) الزامی است.
4.    ورود داوطلبان فاقد کارت ورود و کارت شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه) به جلسه آزمون ممنوع است.
5.    داوطلبان مجاز به همراه داشتن کاغذ، قلم، کیف دستی، تلفن همراه، پیجر، سی دی پلیر، یا دیگر وسایل الکترونیکی نیستند. لازم به ذکر است تبادل هرگونه وسایل و حتی لوازم‌التحریر در طول جلسه آزمون ممنوع است.
6.    داوطلبان در صورت مشاهده اشکال در مشخصات شناسنامه‌های، (نام و نام خانوادگی، نام پدر و شماره شناسنامه) باید آن را بر روی کارت ورود به جلسه با قلم یا خودکار قرمز اصلاح نموده و تحویل مراقبان نمایند. در صورت نیاز، خودکار قرمز در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد.
7.    ورود فرد همراه داوطلب، به حوزه امتحانی اکیداً ممنوع است.
8.    دانشگاه تعهدی در مورد تأمین پارکینگ اتومبیل داوطلبان ندارد.
در ضمن، شماره تلفن‌های 34173462 – 086 و 34173463 -086 واحد دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اراک آماده پاسخ‌گویی و ارائه اطلاعات بیشتر است.

واحد برگزاری آزمون زبان MHLE سال 1398 در دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: آزمون زبان MHLE