آمادگی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برای پذیرش طرح‌های پژوهشی

فراخوان پذیرش طرح‌های پژوهش در آموزش

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۷۱۲۲ اخبار اصلی
فراخوان پذیرش طرح‌های پژوهش در آموزش

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی کاربردی "پژوهش در آموزش"، آمادگی خود را برای پذیرش طرح‌های پژوهشی، اعلام می دارد.

تمامی اعضا محترم هیات علمی و علاقمندان می‌توانند پروپوزال‌های طرح‌های پژوهشی خود را قبل از سابمیت در سامانه پژوهان از طریق آدرس ایمیل researchedc@arakmu.ac.ir برای واحد پژوهش در آموزش مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک ارسال نمایند. پروپوزال‌های دریافتی توسط شورای پژوهشی واحد پژوهش در آموزش (Research in Education) مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و در صورت تایید، جهت تصویب به شورای پژوهشی دانشگاه ارسال خواهد شد.

واحد پژوهش در آموزش یکی از زیر مجموعه‌های مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی است که با هدف ارتقاء کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی در زمینه آموزش از طریق گسترش فرهنگ پژوهش در آموزش، هدفمند کردن تحقیقات آموزشی، ارائه مشاوره‌های پژوهشی و بسترسازی تصمیم گیری‌های آموزشی با استفاده از نتایج طرح‌های کاربردی و نیز گسترش دسترسی به منابع آموزش پزشکی در دانشگاه مشغول به فعالیت می باشد.

قبل از ارسال پروپوزال به موارد زیر توجه فرمایید:

1. طرح تحقیقاتی باید در قالب فرم پروپوزال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک تهیه شود.
  2. طرح های تحقیقاتی باید بر اساس مسائل و مشکلات مهم، اساسی و اولویت دار آموزش علوم پزشکی باشد.
  3. شیوه نگارش پروپوزال، نوآوری، درنظرگرفتن اولویت های پژوهشی دانشگاه و نحوه طراحی مطالعه از جمله مواردی هستند که در داوری طرح ها مورد توجه قرار خواهند گرفت.
  4. بودجه پیشنهادی منطقی باشد .

مهمترین محورهای پژوهش در آموزش:

• ارزیابی دانشجو (آزمون ها، ارزیابی بالینی)
  • ارزیابی هیئت علمی
  • توانمند سازی اعضای هیئت علمی
  • آموزش مبتنی بر حل مسأله (PBL)
  • آموزش مبتنی بر جامعه و آموزش سرپایی
  • آموزش بالینی
  • روش‌های یاددهی و یادگیری
  • برنامه ریزی آموزشی
  • ارزشیابی برنامه های آموزشی
  • بکارگیری و ارزشیابی روشهای آموزشی دانشجو- محور
  • بررسی نیازهای آموزشی فراگیرندگان در مقاطع مختلف
  • نظام انگیزش و تشویق در آموزش
  • آموزش و ارزیابی مهارت های ارتباطی
  • تفکر نقادانه و تفکر علمی
  • نظام حمایت از فراگیران
  • ارزشیابی روش های آموزش مداوم و ارتقاء مداوم حرفه ای
  • آموزش اخلاق پزشکی
  • مدیریت آموزش
  • ارزشیابی برنامه های آموزشی
  • مدیریت تغییر
  • بازنگری برنامه های آموزشی

جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه به آدرس پورتال مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه (https://arakmu.ac.ir/edc/fa) مراجعه فرمایید.

کلید واژه ها: آمادگی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برای پذیرش طرح‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک