مزایای استفاده از نان کامل (نان تهیه شده از آرد کامل)

تعداد بازدید:۱۸۶۷

مزایای استفاده از نان کامل (نان تهیه شده از آرد کامل) 

گندم:

گندم از مهم‌ترین غلات است که جزو قوت غالب مردم جهان به‌شمار می‌رود. پس از ذرت، این محصول بیشترین غله  تولید شده در جهان بوده و  تقاضای جهانی این محصول به دلیل وجود پروتئینی به نام گلوتن در آن، که باعث خاصیت چسبندگی خمیر آن شده و ساخت محصولات فرآوری شده را تسهیل می‌کند و مقبولیت نان را در نزد مصرف کننده بیشتر می نماید.

گندم منبع مهمی از کربوهیدرات است. مصرف گندم کامل باعث دریافت مواد مغذی مختلف و فیبر غذایی می‌شود. مواد تشکیل دهنده دانه گندم شامل ۷ تا ۱۸ درصد پروتئین (بستگی به نوع گندم دارد)، ۶۰ تا ۷۰ درصد نشاسته، ۲ تا ۲٫۵ درصد سلولز  یا فیبر خام، ۱٫۵ تا ۲ درصد چربی و مابقی مرکب از رطوبت و مواد معدنی است.

دانه گندم دارای بخشهای مختلفی چون جوانه، آندوسپرم و  سبوس است.


لینک دانلود فایل

کلیدواژه‌ها: نان کامل تغذیه سلامت بهداشت غلات گندم نانوایی

آخرین ویرایش۲۲ مهر ۱۴۰۳