اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۰

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۴ کد : ۲۰۳۷۶ اخبار اصلی
اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام  پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۰

با عرض تبریک جهت موفقیت پذیرفته شدگان در آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1400

برنامه زمانی ثبت نام اینترنتی : ثبت نام از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک لینک سامانه مدیریت آموزش  برای کلیه پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم ازمورخ1400/07/03 لغایت1400/07/07صورت می پذیرد.

نکته  : عدم ثبت نام اینترنتی در تاریخ های مقرر به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.

جهت انجام ثبت نام اینترنتی:

ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن وبا فرمت Jpeg ذخیره نمایید . ضمنا"حجم (Size ) فایل آپلودی باید حجمش کمتر از 300 (کیلوبایت) باشد.

در ارسال تصویر کارت ملی دقت فرمایید تصویر پشت و روی کارت ملی را اسکن کرده و به صورت فایل یکجا ارسال نمایید.

مدارک مورد نیاز:

1 –  اسکن یک قطعه عکس  جدید 4*3(خواهران با پوشش اسلامی کامل )

2 – اسکن  کلیه صفحات شناسنامه

3 – اسکن کارت ملی پشت و رو

4- اسکن فرم‌های آموزشی ثبت نامی که در سامانه ثبت نام بارگذاری شده است.

5-اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید شرط سازمان متبوع.

6 – اسکن اصل یا گواهی موقت مدرک دوره کاردانی ( برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل  و یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ کاردانی با محتوی فرم شماره 7  را ارائه نمایند.)

7-  اسکن گواهی پایان طرح برای کسانی که طرح را گذرانده اند. و یا گواهی توقف طرح برای کسانی که در حین گذراندن طرح می باشند.

( کسانی که گواهی پایان طرح را ندارند در این قسمت برگه اعلام وضعیت بدهی به صندوق رفاه دانشجویان  را ارسال نمایند.)

8- واریز هزینه ثبت نام به مبلغ500000ریال( معادل پنجاه هزار تومان)

نکته: مشخص بودن وضعیت بدهی به صندوق رفاه( اقساط وام ویا تسویه حساب ) جهت کلیه دانشجویانی که از مزایای آموزش رایگان در دوره کاردانی استفاده نموده اند با تاریخ جدید الزامی است.

تمام فرمهای موجود در سایت ثبت نام اینترنتی را پس از تکمیل کردن به همراه سایر مدارک ثبت نامی در سامانه مربوطه بارگذاری شود

از اطلاعات ثبت نام شده اینترنتی ( اتمام فرایند ثبت نام) خود 1نسخه پرینت تهیه نموده و با مدارک ثبت نامی به آدرس این دانشگاه ارسال نمایید.

+ آدرس:

اراک، سردشت، میدان بسیج، پشت بیمارستان امیرالمؤمنین(ع)، دانشگاه علوم پزشکی، معاونت آموزش، با کد پستی: 70001-38481 – واحد ثبت نام

. مدارک پستی:

1- کپی کارت ملی و کپی از تمام صفحات شناسنامه

2- 2 قطعه عکس جدید 4*3(خواهران با پوشش اسلامی کامل)

3- کپی اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی

4- گواهی پایان طرح و یا توقف طرح در صورت گذراندن طرح

5- اصل فرم‌های آموزشی ثبت نامی تکمیل شده

6-اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید شرط سازمان متبوع.

7- برگه اعلام وضعیت بدهی به صندوق رفاه( اقساط وام ویا تسویه حساب ) با تاریخ جدیدجهت کلیه دانشجویانی که از مزایای آموزش رایگان در دوره کاردانی استفاده نموده اند الزامی میباشد.

8- پرینت اطلاعات ثبت نام اینترنتی(اتمام فرایند ثبت نام)

توجه خیلی مهم:

1. دانشجویان گرامی موظف میباشند جهت ثبت نام در سامانه معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه (جهت امور رفاهی ،تغذیه ،خوابگاه و ... ) به آدرس زیر مراجعه نمایند:

آدرس سایت معاونت دانشجویی : https://arakmu.ac.ir/vcsc/fa

1. دانشجویان آقا مشمول نظام وظیفه لازم است جهت صدور  معافیت تحصیلی خود به اطلاعیه های بعدی این معاونت مراجعه نمایند.
  2. زمان شروع کلاسها از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

( تلفن های ضروری:

1- در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی شماره 08634173643