آغاز پویش ملی «روابط خانوادگی سالم»

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۴ کد : ۲۲۳۲۲ اخبار اصلی
آغاز پویش ملی «روابط خانوادگی سالم» امروزه پویایی جوامع منجر به بروز تغییرات زیادی شده است و طی چند دهه اخیر این تغییرات را در ارزش­ها، نگرش­ها، زیرساخت­ها و شاخص­ها شاهد هستیم و کشور ما نیز از این امر مستثنی نیست. به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از معاونت بهداشتی دانشگاه، اگرچه بهبود شاخص­‌هایی از قبیل تحصیل بویژه در بین زنان و افزایش اشتغال آنان و تحول در نگاه به جایگاه و موقعیت شخصی در گروه‌های مختلف سنی و جنسی مقبول است اما پیامدها و عوارضی هم به دنبال دارد. پیامدهایی از قبیل افزایش خشونت­‌های روانی اجتماعی و کاش تاب­آوری و بردباری در روابط فردی و گروهی و نیز افزایش آمار اختلالات روان به دلیل افزایش تنش و تنوع منابع استرس در جامعه و خانواده قابل ذکر است. عوارض این تغییرات وقتی رخ می­‌نماید که سرمشق متناسب با تغییرات وجود نداشته باشد. این عدم تناسب بین ارزش­های جدید خانوادگی موجب تعارض، تنش، نابردباری، خشونت و کاهش میزان تاثیر خانواده به عنوان پایه و اساس زندگی اجتماعی افراد شده است. بنابراین به طور جدی لازمست برای پیشگیری از این عوارض چاره­‌اندیشی کرد. یکی از این راهکارها توانمند‌سازی و احیای مجدد خانواده است و این امر با تبیین نقش مهارت فرزندپروری و مهارت­های زندگی تسهیل می­‌شود. در همین راستا و به عنوان یکی از گام­های نخست توانمندسازی خانواده، پویش ملی «روابط خانوادگی سالم» با عنوان «حرف و گفت» از ۱ لغایت ۷ آذرماه برگزار می­گردد. هدف از این پویش معرفی فرهنگ گفت‌­وگو به عنوان بهترین جانشین برای خشونت و ناسازگاری می‌­باشد.
آغاز پویش ملی «روابط خانوادگی سالم»