نشست بصیرتی به مناسبت بزرگداشت نهم دی"

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۰ کد : ۴۰۶۸۳ اخبار اصلی
نشست بصیرتی مراسم بزرگداشت حماسه نهم دی ماه سالروز میثاق امت با ولایت با سخنرانی فرماندار شهرستان فراهان برای پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراهان درسالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان فراهان برگزار شد.
نشست بصیرتی به مناسبت بزرگداشت نهم دی"

در این نشست آقازیارتی فرماندار ضمن تبریک و گرامیداشت ایام و مناسبت های پیش رو گفت :
- بصیرت حاج قاسم بی مثال و فرا منطقه‌ ای است  و در شهادت حاج قاسم تروریسم دولتی آمریکا نمایان شد که این اقدام یادآور کارنامه ننگین  آمریکا در حوادث مختلف انقلاب بود.
- یکی از مسائل مهم در مباحث فرهنگی و تربیتی الگوسازی است و ائمه معصومین ( ع )  ما بهترین الگو برای اقشار مختلف در جامعه هستند ‌.
- تمام زندگی حضرت زهرا (س) در ابعاد مختلف از جمله فعالیت های سیاسی و اجتماعی بهترین الگو برای جامعه و زنان ما است.
-او در ادامه، پیرامون حماسه ماندگار ۹ دی گفت :  شاخص مهم انقلاب ما پویایی و درک مردم از فتنه های دشمن است .
- فتنه ۸۸ حداقل یک برنامه ریزی ۱۰ ساله توسط دشمنان بر علیه کشور ما بود و هدف آنان براندازی نظام بود.
- این خیلی ساده انگاری است که فکر کنیم فتنه ۸۸دعوای برنده و بازنده انتخابات بود!!
- لذا مهمترین عنصری که توانست در بصیرت افزایی مردم موثرباشد ولایت و ولایت پذیری مردم بود.
-آقازیارتی در پایان گفت بصیرت مربوط به آن زمان و صرفا موضوع سیاسی و انتخابات نبوده و نیست لذا با توجه به شرایط حساس کنونی کشور موضوع مشارکت و داشتن بصیرت که مشارکت حداکثری پشتوانه بسیار قوی برای نظام و مجلس شورای اسلامی است همگان را به این مهم فراخواندند.

کلید واژه ها: نهم دی 9دی هفته ی بصیرت روز بصیرت