توصیه هایی برای تغذیه روزه داران در ایام کرونا
به گزارش وب دا مرکزی، نسرین یادگاری بیان کرد: در یک رژیم غذایی مطلوب باید مواد غذایی دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و غیره لحاظ شوند و بهتر است میزان مصرف پروتئین، ویتامین و مواد معدنی متعادل و در حد نیاز باشد.
وی ادامه داد: مصرف ۳ وعده غذای اصلی (افطار، شام و سحری) جهت داشتن یک تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان و پیشگیری از ابتلاء به کرونا ضروری و الزامی است.
وی تاکید کرد: مصرف مواد غذایی با شاخص قندی بالا مانند زولبیا و بامیه در وعده سحر موجب گرسنگی زودرس در طول روز، کاهش ایمنی بدن وابتلاء به کرونا میشود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف سالاد یا سبزی در وعده شام و سحر و مصرف ۲ الی ۴ عدد میوه در فواصل بین افطار تاسحر باعث افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
وی تاکید کرد: مصرف ۸ الی ۶ لیوان آب همراه با عرقیجات گیاهی در فاصله بین افطار تا سحر باعث تامین آب مورد نیاز بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
یادگاری خاطر نشان کرد: گفتنی است مصرف نان سبوس دار در ماه مبارک رمضان باعث پیشگیری از یبوست و بالا بردن ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا خواهد شد.
وی توصیه کرد: با نوشیدن یک لیوان چای، ۲ لیوان آب از بدن دفع می شود از این رو در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از کرونا چای کمتری مصرف کنید.
نظر شما :