رعایت نکات تغذیه اصولی در فاصله افطار تا سحر سلامتی و ایمنی بدن را افزایش می دهد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس نتایج تحقیقات و مطالعات علمی ثابت شده که روزه داری می تواند در تنظیم متابولیسم بدن و افزایش سطح ایمنی فرد روزه دار به شرط رعایت نکات غذایی در وعده های افطار تا سحر تاثیرگذار باشد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: رعایت تنوع، تعادل و توجه به میزان کالری مورد نیاز بدن در فاصله افطار تا سحر ضروری است و با رعایت تنوع دریافت انواع گروه های غذایی مواد مغذی نظیر پروتئین ها و ویتامین ها و با پرهیز از پرخوری و کم خوری کالری مورد نیاز بدن را دریافت کرد. نسرین یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: دریافت سه وعده غذایی افطار، شام و سحر لازم و ضروری است و در کنار وعده های اصلی روزه داران با استفاده از سبزیجات، انواع سالاد، میوه ها و نوشیدنی های نظیر آب و عرقیات گیاهی در حدفاصل افطار تا سحر آب مورد نیاز بدن خود را تامین کنند.
ادامه مطلب