پیام تبریک دکتر احسان مومنی به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۱۱۱۲ اخباراصلی
پیام تبریک دکتر احسان مومنی به مناسبت روز دانشجو

پیام تبریک دکتر احسان مومنی رئیس دانشکده دندانپزشکی اراک به مناسبت روز دانشجو :

فرارسیدن روز دانشجو را خدمت تمامی دانشجویان عزیز دانشکده دندانپزشکی اراک تبریک و تهنیت عرض میکنم و آرزوی سلامتی و موفقیت برای تک تک این عزیزان را دارم.

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک با داشتن حدود ۳۰۰ نفر دانشجو تقریباً یکی از بزرگترین دانشکده های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک است که به تربیت دندانپزشکان متعهد به جامعه می پردازد.

دانشکده دندانپزشکی دارای قسمت های مختلفی می باشد که با داشتن ۱۰۹ عدد یونیت یکی از بزرگترین دانشکده های دندانپزشکی غرب کشور هم به حساب میاد.

مجموعه دانشکده دندانپزشکی، قسمت های مختلف آموزشی، پژوهشی و درمانی و همچنین ۱۰ بخش تخصصی و درمانی با همکاری دانشجویان و اساتید در حال فعالیت است و به درمان بیماران مختلف در حوزه های مختلف پرداخت میشود.

در پایان فرا رسیدن بزرگداشت مقام دانشجو را خدمت تمام دانشجویان سختکوش و عزیز به ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال بزرگترین موفقیت ها را برای این عزیزان خواستارم.