دکتر ظفری مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت: سامانۀ رزرو مهمانسراهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آماده بهره‌برداری می‌باشد

۲۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۳ کد : ۲۹۲۵۹ اطلاعیه
دکتر ظفری گفت: این سامانه در مرحلۀ اول به سامانۀ کشوری اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی کلیۀ دانشگاه‌ها و سازمان‌های تابعه متصل و این عزیزان می‌توانند صرفاً با وارد نمودن شماره ملی و تلفن همراه خود به‌راحتی وارد سامانه شده و از خدمات آن بهره‌مند شوند و در مرحلۀ بعدی به‌زودی شاهد اتصال آن به سامانۀ کارکنان شرکتی نیز خواهیم بود.

دکتر ظفری مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت ضمن اشاره به آماده بهره‌برداری بودن سامانه رزرو مهمانسراهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور عنوان کرد: این سامانه به آدرس mihmansara.behdasht.gov.ir با همت همکاران اداره کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت و پس از سال‌ها انتظار و مطالبه متعدد کارکنان محترم، راه‌اندازی و به‌صورت آنلاین امکان رزرو مهمانسراهای دانشگاه‌ها را برای کارکنان خدوم نظام سلامت کشور فراهم نموده است. این سامانه علاوه بر اینکه به‌عنوان یک خدمت رفاهی می‌تواند زمینه‌ساز توسعۀ سفر در میان همکاران محترم و خانواده عزیزشان و نشاط و شادابی آنان گردد، در زمینۀ توسعۀ خدمات گردشگری در کشور نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

وی در ادامه افزود: این سامانه در مرحلۀ اول به سامانۀ کشوری اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی کلیۀ دانشگاه‌ها و سازمان‌های تابعه متصل و این عزیزان می‌توانند صرفاً با وارد نمودن شمارۀ ملی و تلفن همراه خود به‌راحتی وارد سامانه شده و از خدمات آن بهره‌مند شوند و در مرحلۀ بعدی به‌زودی شاهد اتصال آن به سامانۀ کارکنان شرکتی نیز خواهیم بود.

دکتر ظفری در ادامه خاطرنشان کرد: در این مرحله تعداد ۹ مهمانسرا از ۹ دانشگاه علوم پزشکی در سامانه به‌صورت کامل قابل بهره‌برداری بوده و به‌تدریج با مشارکت سایر دانشگاه‌ها، سایر مهمانسراها و خدمات اقامتی بخش‌های خصوصی کشور مانند هتل‌ها و مراکز بوم‌گردی نیز در دسترس خواهند بود.

مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت در پایان از اختصاص اعتبار بازسازی و به‌سازی به دانشگاه‌هایی که اطلاعات اماکن اقامتی خود را در این سامانه بارگذاری نموده‌اند، خبر داد و ابراز امیدواری کرد که کلیۀ دانشگاه‌ها با معرفی اماکن اقامتی موجود و یا شناسایی ظرفیت‌های بالقوه خود در این خصوص زمینه‌ساز توسعۀ این سامانه و افزایش رضایت‌مندی کارکنان در بخش‌های مختلف نظام سلامت گردند.

کلید واژه ها: دکتر ظفری مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت سامانۀ رزرو مهمانسراهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور سامانۀ کشوری اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی سامانۀ کارکنان شرکتی اداره کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت توسعۀ سفر توسعۀ خدمات گردشگری مهمانسرا اعتبار بازسازی