اطلاعیه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان و دارندگان مدال المپیادهای علمی در دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۲۲۲۸ اخبار اسلایدی اخبار اصلی

امکان تحصیل همزمان دانشجویان  استعداد های درخشان وبرگزیدگان المپیاد در رشته آموزش پزشکی مقطع کارشناسی ارشد مجازی  دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی فراهم شده است.

دانشجویان واجد شرایط زیر میتوانند در فراخوان ثبت نام شرکت کنند:

-دانشجویان دوره دکتری عمومی (پزشکی ،دندانپزشکی وداروسازی )مشمول آئین نامه استعداد های درخشان.

-دانشجویان دوره دکتری عمومی (پزشکی ،دندانپزشکی وداروسازی ) دارای مدال های طلا ، نقره وبرنز انفرادی وگروهی حیطه آموزش پزشکی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی.

-دانشجویان دوره دکتری عمومی (پزشکی ،دندانپزشکی وداروسازی ) دارای مدال طلای انفرادی وگروهی سایر حیطه های المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی .

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

شماره تماس :

دفتر استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی اراک

سرکار خام عابدی : 08634173391

کلید واژه ها: استعداد درخشان المپیاد علمی - دانشجویی مدیریت توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی اراک