پیام تبریک معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پرستار

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۲ کد : ۳۰۹۲۵ اخبار اصلی
دکتر بهمن صادقی سده، معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی سالروز ولادت بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری کشور تبریک گفت.
پیام تبریک معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پرستار

متن پیام بدین شرح است:

روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند. همراهی و ایثار جامعه پرستاری نظام سلامت در مبارزه و پشت سر نهادن بیماری عالمگیر کرونا (کووید ۱۹) شاهدی مثال زدنی از هدفمندی و تعهد این مجموعه دلسوز و فرهیخته میباشد.

اینجانب ضمن ارج نهادن به مقام والای شهدای مدافع سلامت و تبریک سالروز ولادت باسعادت بزرگ بانوی صبر و استقامت، حضرت زینب (س) و روز پرستار به یکایک پرستاران عزیز و زحمتکش، اساتید فرهیخته و دانشجویان پرتلاش گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک، از درگاه ایزد منان بهروزی و توفیقات روزافزون این عزیزان را  در تحقق اهداف بلند نظام سلامت خواستارم.

کلید واژه ها: روز پرستار معاونت آموزش