سومین کمیته ترفیع پایه اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱

۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۷ کد : ۳۱۷۷۹ اخبار اصلی
سومین کمیته ترفیع پایه اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱

سومین کمیته ترفیع پایه اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱ با حضور دکتر امانی رئیس دانشگاه، دکتر صادقی معاون آموزش، معاون تحقیقات و فناوری و روسای دانشکده ها صبح امروز مورخ ۱۹ دی ماه سالجاری در سالن امام جواد(ع) مجتمع پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

در این کمیته ۳۴ پرونده از دانشکده پزشکی برای دریافت پایه استحقاقی سال ۱۴۰۱ و ۳ مورد از اعضای هیئت علمی مشروط بر تکمیل مستندات مورد موافقت قرار گرفتند.

همچنین پرونده ۴ نفر از اعضای هئیت علمی دانشکده پرستاری، ۴ نفر از دانشکده بهداشت، یک نفر از دانشکده توانبخشی و یک نفر از دانشکده پرستاری شازند مورد بررسی قرار گرفت و برای ترفیع در سال ۱۴۰۱ موافقت شد.

در کمیته مذکور، با درخواست ترفیع سال ۱۴۰۱، ۴ نفر از استاد تمام های دانشگاه علوم پزشکی و همچنین با ترفیع ۵ سال تمام وقت جغرافیایی ۷ نفر از اعضای هیئت علمی موافقت شد.

کلید واژه ها: کمیته ترفیع