دکتر حسین سرمدیان در سمینار کنترل عفونت: بهداشت دست ستون پیشگیری از عفونت‌هاست

۰۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۶:۳۸ کد : ۵۱۹۱۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۸۶
دکتر حسین سرمدیان در سمینار کنترل عفونت: بهداشت دست ستون پیشگیری از عفونت‌هاست

در سمینار تخصصی «کنترل عفونت و بهداشت دست» که در تاریخ چهارم خردادماه 1404 با حضور دکتر جواد نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاونین و جمعی از اساتید، کادر درمان و کارشناسان کنترل عفونت، در سالن اجتماعات جهادگر شهید محمدحسین دریس برگزار شد، دکتر حسین سرمدیان، متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، بر نقش کلیدی بهداشت دست در پیشگیری از انتقال عفونت‌ها، به‌ویژه در مراکز درمانی، تأکید کرد.

دکتر سرمدیان با بیان اینکه «بهداشت دست صرفاً شستن دست با آب و صابون نیست»، افزود:
«نباید نگاه سطحی به این موضوع داشت. رعایت صحیح اصول بهداشت دست، یکی از مهم‌ترین ارکان پیشگیری از عفونت‌ها در محیط‌های درمانی است. حتی استفاده از دستکش نیز در صورتی که بهداشت دست رعایت نشود، نمی‌تواند مانع انتقال عفونت شود.»

وی با اشاره به نواحی مهم دست که باید هنگام شست‌وشو مورد توجه قرار گیرند، گفت:
«انگشتان، زیر ناخن‌ها، کف دست و مچ‌ها باید حداقل به مدت بیست ثانیه شسته شوند تا اثربخشی لازم حاصل شود.»

دکتر سرمدیان در ادامه، سه موقعیت حیاتی برای شستن دست‌ها را برشمرد:
 • پیش از معاینه بیمار
 • پس از تماس با بیمار
 • پس از تماس با وسایل و تجهیزات مرتبط با بیمار

این متخصص بیماری‌های عفونی در پایان تأکید کرد: «رعایت دقیق بهداشت دست نه‌تنها سلامت بیمار، بلکه ایمنی کادر درمان را نیز تضمین می‌کند.»

کلیدواژه‌ها: معاونت آموزش بهداشت دست عفونت دانشگاه علوم پزشکی ارک دکتر حسین سرمدیان


نظر شما :