صیانت از جمعیت

راهبرد های صیانت از جمعیت

۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۰ کد : ۲۸۴۸۱ اخبار اسلایدی
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : جامعه اسلامی بدون بهره مندی کشورازنهادخانواده سالم،سرزنده و با نشاط اصلا امکان ندارد پیشرفت کند. برای تکمیل خانواده خود و به دنیا آوردن فرزندانی سالم در سنین جوانی برنامه ریزی کنید.

م های مرتبط با هفته جمعیت و سلامت باروری :

پیام های کاربردی در جامعه عمومی :

1. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : پیری جمعیت از همه خطرات بزرگ‌تراست.
  2. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : مسئله‌ فرزندآوری درخانواده اولویت دارد
  3. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : خانه داری و فرزند آوری مجاهدتی بزرگ است.
  4. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : جامعه اسلامی بدون بهره مندی کشورازنهادخانواده سالم،سرزنده و با نشاط اصلا امکان ندارد پیشرفت کند.
  5. آموزش‌ مهارتهای زندگی وارتباطی باعث تحکیم بنیان وپایداری خانواده می گردد.
  6. بهره‌مندی ازتجارب وتوانمندی‌های سالمندان درعرصه‌های مناسب باعث صیانت ازجمعیت می گردد.
  7. کارآفرینی درجهت ایجاد اشتغال مؤثر و مولد باعث توانمندسازی جمعیت می گردد.
  8. ازدواج به موقع،ارتقای آگاهی و مهارت زوجین در ابتدای زندگی زناشویی باعث افزایش رضایتمندی از زندگی زناشویی     می گردد.
  9. کاهش میانگین فاصله زمانی بین ازدواج و فرزند اول باعث افزایش سلامت مادر و کودک می گردد.
  10. برای بارداری ایمن فاصله گذاری مناسب بین فرزندان در نظر گرفته شود.
  11. یکی از اثرات مهم و نامطلوب پدیده تک فرزندی بهم خوردن تعادل و توازن نسل است.
  12. هر گونه تاخیر در بارداری اول ، مساوی است با از دست دادن فرصت طلایی باروری سالم
  13. ازدواج وسیله ای است برای رشد و کمال و بقای دین
  14. ازدواج وسیله ای است برای تکامل اخلاق ، تامین سلامت جامعه و دوام بقای نسل
  15. تک فرزندی می تواند باعث تضعیف نهاد خانواده گردد.
  16. درخانواده های چند فرزندی،کودکان اعتماد به نفس بالاتر . مهارتهای ارتباطی واجتماعی بیشتری دارند.
  17. مهمترین و ارزشمندترین سرمایه ی هرجامعه ای،کودکان وفرزندان هستند.
  18. با برنامه ریزی قبلی برای بارداری و دریافت مراقبتهای بهداشتی به موقع و منظم ، شانس تولد نوزاد سالم و زایمان ایمن افزایش می یابد.
  19. یکی از اثرات مهم و نامطلوب پدیده تک فرزندی بهم خوردن تعادل و توازن نسل است
  20. افزایش سن ازدواج وتاخیردرفرزندآوری دو عامل تهدید کننده سلامت باروری زنان است.
  21. برای تکمیل خانواده خود و به دنیا آوردن فرزندانی سالم در سنین جوانی برنامه ریزی کنید.
  22.  صیانت از جمعیت  با ازدواج آسان، تشکیل خانواده، جوانان سالم ، ایرانی آباد
  23. با خدمات سلامت باروری تعداد فرزندان خود را مسئولانه ، آزادانه و آگاهانه انتخاب کنید.
  24. اموزش های هنگام ازدواج راهی برای تحکیم خانواده
  25. تشخیص و درمان به هنگام ناباروری می تواند هزینه های درمان را کاهش دهد.
  26. هیچ زنی نباید با زندگی بخشیدن، بمیرد.
  27. ارائه خدمات باروری سالم  از گسترش اچ ای وی  جلوگیری می کند.
  28. خدمات باروری سالم تامین کننده نیاز زوجینی است که خواهان بارداری برنامه ریزی شده هستند.
  29. مشاوره باروری سالم  یعنی کاهش سقط های عمدی و غیر عمدی
  30. جلوگیری از سوء تغذیه مادران و کودکان با فاصله گذاری مناسب بین فرزندان
  31. سلامت خانواده با حفظ سلامت مادرو کودک
  32. نیمی از ارزش‌های معنوی با ازدواج بهنگام نهادینه می‌شود.
  33. نسل سالم تر ، آینده بهتر ، ایرانی آبادتر

پیام های کاربردی در سازمانها  و ادارات :

1. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : پیری جمعیت از همه خطرات بزرگ‌تراست.
  2. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : مسئله‌ فرزندآوری درخانواده اولویت دارد
  3. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) : خانه داری و فرزند آوری مجاهدتی بزرگ است.
  4. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) :جامعه اسلامی بدون بهرهمندی کشورازنهادخانواده سالم،سرزنده و بانشاط اصلا امکان ندارد پیشرفت کند.
  5. تغییرکیفیت جمعیت به سمت سالخوردگی درآینده میتواند اثرات منفی وریشه دار بر جایگاه سیاسی،اقتصادی و امنیتی       ا یران درمنطقه وجهان بگذارد.
  6. برخی ازتبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشامل: کاهش جمعیت جوان،کاهش نشاط و بالندگی و کاهش قدرت سیاسی مرد م ودولت است.
  7. برخی از تبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشاملکاهش ارتباطات اجتماعی،خانوادگی وانسجام اجتماعی است
  8. اتخاذ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری؛مسیرراهبردی روشن را برای تصمیم گیران در حوزه قانونگذاری،اجرا و مدیریت در راستای حفظ ترکیب جمعیت جوان فراهم نموده است.
  9. تغییرکیفیت جمعیت به سمت سالخوردگی در آینده میتواند اثرات منفی و ریشه دار بر جایگاه سیاسی،اقتصادی و امنیتی ایران در منطقه وجهان بگذارد.
  10. برخی از تبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشامل: کاهش تعداد فرزندان درهرخانواده وکاهش جمعیت کشوراست
  11. برخی از تبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشامل: کاهش جمعیت جوان،کاهش نشاط وبالندگی وکاهش قدرت سیاسی مردم ودولت است.
  12. برخی ازتبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشاملکاهش ارتباطات اجتماعی،خانوادگی وانسجام اجتماعی است
  13. برخی ازتبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشامل: عمده هزینه های درمانی صرف خدمات درمانی به دلیل پیری جمعیت می شود.
  14. برخی ازتبعات وقوع پدیده سالمندی درکشورشامل: کاهش نیروی کار وکندی درپیشرفت کشور ومصرف گرایی است.
  15. ارتقاء پویایی،بالندگی وجوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی.
  16. صیانت از جمعیت با رفع موانع ازدواج ،افزایش فرزند،کاهش سن ازدواج وحمایت از زوجهای جوان وتربیت نسل صالح و کارآمد.
  17. تحکیم بنیان وپایداری خانواده با تأکید برآموزش ‌مهارتهای زندگی وارتباطی وارائه خدمات مشاوره ای بر مبنای فرهنگ و ارزشهای اسلامی- ایرانی
  18. ترویج و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی- ایرانی ومقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی.
  19. صیانت از جمعیت با پیش بینی سازوکارلازم برای بهره‌مندی ازتجارب وتوانمندی‌های سالمندان درعرصه‌های مناسب
  20. توانمندسازی جمعیت درسن کار با فرهنگ سازی واصلاح،تقویت وسازگارکردن نظامات تربیتی وآموزشهای عمومی،کارآفرینی درجهت ایجاد اشتغال مؤثر و مولد.
  21. حفظ وجذب جمعیت درروستاهاو مناطق کم تراکم و کم جمعیت
  22. ایجاد مراکز جدید جمعیتی در روستاها ازطریق توسعه شبکه‌های زیربنایی،حمایت وتشویق سرمایه‌گذاری وایجاد فضای کسب وکاربادرآمدکافی.
  23. تشویق ایرانیان خارج ازکشور برای حضور وسرمایه گذاری،وبهره‌گیری ازظرفیت‌هاوتوانایی‌های آنان.
  24. تقویت مؤلفه های هویت بخش ایرانی- اسلامی وانقلابی و ارتقاء وفاق وهمگرایی اجتماعی در راستای سیاستهای جمعیتی
  25. رصد مستمرسیاست‌های جمعیتی درابعاد کمّی وکیفی با ایجاد ساز و کار مناسب
  26. تدوین شاخص‌های بومی توسعه انسانی وانجام پژوهشهای جمعیتی وتوسعه انسانی.
  27. رونق اقتصادی در همه جوامع متاثر از جمعیت جوان و مولد بوده و هست .
  28. ازدواج سالم ، خانواده سالم ، ایران جوان

لینک دانلود فایل