اولین کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر جدید گالری

این کمیته به دبیری واحد سلامت خانواده و با حضور اعضای کمیته و کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد. کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر ، در خصوص مشکلات اجرای این برنامه وهمچنین برنامه ریزی جهت،اجرای پروژه آپیک شیر مادردرسطح شهرستان و نیز برگزاری، کارگاه۲۰ ساعتها شیر مادر مورد بررسی و در دستور کار قرار گرفت.

جلسه آموزشی پیشگیری از پوکی استخوان جدید گالری

این جلسه با حضور دکتر پری میر شفیعی رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر،معاونت بهداشت و دکتر اسماعیلی کارشناس مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت ،کارشناسان ستادی و کارشناسان ناظر و مراقبین سلامت ،سه مرکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد. این جلسه در خصوص ،اهمیت پوکی استخوان و عوامل موثر برآن، مانند سن،جنس و نژاد و سابقه های ی شکستگی ، مطالبی ارائه شد. سپس در مورد اجرای، برنامه پایلوت پیشگیری از استئوپروز در سه مرکز ( امام حسین (ع)، ناطقی ، قمر بنی هاشم و پایگاه های سلامت تحت پوشش) برای زنان بالای ۵۰ سال در دستور کار قرار گرفت و انجام تست تراکم استخوان و ارجاع به پزشکان در این جلسه، تاکید شد.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از انبارهای دانشگاه جدید

دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، به همراه مدیران دانشگاه از انبارهای دانشگاه بازدید کرد. به گزارش وب دا مرکزی، در این بازدید، دکتر امانی ضمن گفتگو با کارکنان انبار، از روند فعالیت‌ها، نحوه نگهداری و توزیع اقلام و چالش‌های موجود در این بخش مطلع شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اهمیت انبارها در حفظ و نگهداری از تجهیزات و اقلام پزشکی، بر ضرورت ساماندهی و ارتقای عملکرد و متمرکز کردن این بخش تاکید کرد. دکتر امانی در پایان از تلاش و زحمات کارکنان انبارهای دانشگاه، تقدیر و تشکر کرد..

ادامه مطلب

بازدید رئیس امور عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک از شعبه های رأی مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت جدید گالری

به گزارش واحد روابط عمومی ، حسینی زاده رئیس امور عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک ، از شعبه های رأی مستقر ،در مراکز خدماتجامع سلامت کرهرود،مشهد میقان. ،۱۴معصوم(ع)،حضرت ولیعصر (عج)و پایگاه سلامت قنات ناصری بازدید بعمل آورد.