ثبت نام آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۸ کد : ۳۲۲۰۰ اخباراصلی
ثبت نام آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی

آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی

امتحان جامع علوم پایه دندانپزشکی با توجه به مصوبه ستاد عالی انقلاب فرهنگی و گروه پزشکی شورای عالی، برنامه ریزی می‌ شود. هدف آزمون مورد نظر، ارتقا سطح علمی در علوم پایه و هماهنگی و یکنواختی کیفیت آموزش در تمام دانشگاه‌ ها است.

تنها دانشجویانی می‌ توانند در امتحان جامع علوم پایه دندانپزشکی شرکت کنند که کلیه دروس علوم پایه ، کلیه دروس عمومی و 8 واحد از دروس تخصصی را گذرانده باشند و میانگین کل ۱۲ را کسب کرده باشند.

دانشجویان می‌ توانند حداکثر برای ۳ بار در این آزمون شرکت کنند و اگر دانشجویی در سومین آزمون هم نتواند نمره قبولی کسب کند قادر به ادامه تحصیل در دوره دکتری عمومی دندانپزشکی نخواهند بود.

دانشجویان برای ثبت نام آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی اسفندماه 1401 تا 15 بهمن 1401 مهلت دارند.

کلید واژه ها: اراک دانشکده دندانپزشکی اراک آزمون جامع علوم پایه آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی