نشست معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک با مسئولین دانشکده دندان پزشکی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۴۳۶۲۲ اخباراصلی
نشست معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک با مسئولین دانشکده دندان پزشکی

نشست معاون آموزش دانشگاه و هئیت همراه با مسئولین دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

به گزارش واحد روابط عمومی، در ابتدای این نشست، دکتر سرمدیان معاون آموزش دانشگاه در این نشست ضمن تقدیر از تلاشهای رئیس، معاونین و کارکنان دانشکده ابراز داشت: لازم است تا نیازهای دانشکده اولویت بندی شوند و برنامه ریزی های لازم برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت صورت گیرد. وی خاطر نشان ساخت: سیاست های دانشکده دندانپزشکی باید در مسیر مدرن سازی آموزش حرکت کند. رئیس دانشکده دندانپزشکی در این جلسه گزارشی از عملکرد یک ساله دانشکده ارائه کرد. دکتر خزائی زاده افزود: دانشکده دندانپزشکی اهداف خود را در راستای توسعه استراتژی های نوین آموزش دندانپزشکی دنبال می کند و در حال حاضر با حضور 29 هئیت علمی، 250 دانشجو روزانه و 22 دانشجوی بین الملل مشغول آموزش و ارائه خدمات است. وی ادامه داد: تلاشهایی در خصوص تامین تجهیزات برای راه اندازی CSR مرکزی و تامین شبیه سازهای آموزشی در دانشکده دندانپزشکی انجام شده است.

در پایان، دکتر خزائی زاده در خصوص مشکلات دانشجویان بین الملل گفتگو و تبادل نظر کرد. در ادامه اعضای حاضر در جلسه گزارشی از عملکرد در حوزه های تحت مسئولیت خود ارائه نمودند.

کلید واژه ها: اراک دانشکده دندانپزشکی اراک بازدید بازددید معاون آموزش

آخرین ویرایش۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳