نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک با مدیر و کارشناسان منابع انسانی

۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۴ کد : ۳۶۵۹۹ اطلاعیه
دکتر ملاطائفه معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیر و کارشناسان منابع انسانی دانشگاه در دفتر معاونت جلسه برگزار نمود.

دکتر عباس ملاطائفه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران بر تلاش، بر پشتکار بیشتر در انجام امور محوله تأکید نمود. علیرضا عطیفه مدیر منابع انسانی با ارائه گزارش عملکرد حوزه منابع انسانی و سایر همکاران حاضر در جلسه با طرح مسائل، مشکلات و پیشنهادات مربوط به حوزه کاری خود، موضوعات را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

کلیدواژه‌ها: دکتر عباس ملاطائفه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علیرضا عطیفه مدیر منابع انسانی گزارش عملکرد طرح مسائل مشکلات پیشنهادات قدردانی پشتکار