پرسشهای متداول
تعداد بازدید:۱۱۵۸آخرین ویرایش: ۰۷ بهمن ۱۳۹۷
نحوه اخذ پروانه بهره برداری موسسات پزشکی چگونه است؟
ابتدا ثبت نام در درگاه ملی مجوز ها و ثبت درخواست موافقت اصولی موسسه درخواستی در سامانه صدور پروانه ها .
در چه زمانی امکانی تمدید پروانه بهره برداری و مسئول فنی وجود دارد ؟
2 ماه قبل از پایان اعتبار پروانه ها دسترسی برای تمدید پروانه در سامانه صدور پروانه ها فراهم می شود. لازم است متقاضیان نسبت به تکمیل و ارسال مدارک از طریق سامانه اقدام نمایند.
ابطال پروانه فعالیت موسسات پزشکی چگونه انجام می شود؟
الف ) در صورت عدم مغایرت فعالیت بیش از 6 ماه موسسه بدون اطلاع دانشگاه پروانه موسسه پس از طرح در کمیسیون ماده 20 ابطال می گردد.
ب) در صورت صدور رأی دادگاه مبنی بر ابطال کامل پروانه بهره برداری و مسئول فنی موضوع در کمیسیون ماده 20 مطرح و پروانه ها ابطال می گردد.
ج) در صورت درخواست موسسین مبنی بر ابطال پروانه ها لازم است درخواست از طریق سامانه صدور پروانه ها به دانشگاه ارسال گردد و پس از طرح در کمیسیون ماده 20 پروانه ها ابطال می شود.
تغییرات و اصلاح پروانه ها شامل چه مواردی است؟
هرگونه تغییر در پروانه اولیه صادر شده باید به تأیید کمیسیون قانونی ماده 20 برسد .
تغییرات شامل :
تغییر در نوبت کاری ، تغییر آدرس ، تغییر مسئول فنی ، تغییر موسس ، تغییر پرسنل ، تغییر قائم مقام .
1-اعتباربخشی بیمارستان ها به چه معناست؟
اعتباربخشی فرآیندی است که در آن یک گروه یا سازمان بوسیله چک لیستی از استانداردها و سنجه های مشخص و از قبل تعیین شده ،یک مرکز/واحد درمانی را مورد ارزیابی قرار داده و بدلیل توانایی انجام خدمات خاص بصورت استاندارد به آن مرکز اعتبار و رسمیت اعطا می نماید.
2-چه مواردی دراعتباربخشی مورد ارزیابی قرار می گیرند؟
در نسخه مورد استناد از کتاب استانداردهای اعتباربخشی ملی بیمارستانها، 19محور رهبری و مدیریت،مدیریت خطرِ حوادث و بلایا ،مدیریت منابع انسانی و سلامت حرفه ای، مدیریت خدمات پرستاری ،فناوری و مدیریت اطلاعات سلامت ،بهداشت محیط ،مدیریت تجهیزات پزشکی ،مراقبتهای عمومی بالینی ،مراقبتهای حاد و اورژانس ،مراقبتهای جراحی و بیهوشی ،مراقبتهای مادر و نوزاد،پیشگیری و کنترل عفونت ، مدیریت دارویی ، خدمات تصویربرداری،خدمات آزمایشگاه ،طب انتقال خون،خدمات سرپایی، تامین تسهیلات برای گیرنده خدمت ، احترام به حقوق گیرنده خدمت به عنوان مولفه های اصلی با سنجه های مشخص مورد ارزیابی قرار می گیرند .
3-اعتباربخشی بیمارستان ها چه زمانی انجام می گردد؟
اعتباربخشی جامع بیمارستان ها هر دو سال یک بار و قبل از اتمام تاریخ اعتبار گواهی نامه بیمارستان انجام می گردد.
4-درجه بیمارستان ها چگونه تعیین می شود؟
بازخورد تحلیلی هریک از بیمارستان ها بر اساس نتایج ارزیابی اعتباربخشی جامع ،در سامانه الکترونیک وزارتی به تدریج بارگزاری شده ، رتبه بندی بیمارستان ها برای کسب رتبه یک،دو،سه و چهار بر اساس حداقل امتیاز مورد نیاز برای احراز رتبه در سطوح مختلف توسط دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت متبوع انجام خواهد شد و متعاقبا" کارنامه و گواهی نامه بیمارستان صادر می گردد.
5- آیا امکان ارزیابی مجدد بیمارستان وجود دارد؟
بله ،در صورتی که بیمارستان زیر استاندارد گردد و یا نسبت به امتیاز و درجه مکتسبه معترض باشد،می بایست نسبت به ثبت و ارسال مستندات اعتراضی به تفکیک هر محور با ذکر دلایل توجیهی در بازه زمانی مجاز(حداکثر یک ماه پس از صدور گواهی نامه) به دانشگاه اقدام نماید. موارد پس از تایید دانشگاه جهت بررسی بیشتر و تایید یا رد درخواست (بر اساس ملاک های معین) به کمیته اجرایی اعتباربخشی وزارت متبوع اعلام خواهد شد. در صورت تایید فرآیند ارزیابی مجدد طی سه ماه برنامه ریزی و گواهینامه مجدد برای بیمارستان صادر خواهد شد که تا یک سال قابل تجدید نظر نخواهد بود.
روانشناس بالینی به چه صورت درطرح پزشک خانواده همکاری خواهند کرد؟
بصورت دفتر کار پروانه دار و با عقد قرارداد با بیمه ها بصورت کارانه
لنز داخل چشمی مورد تائید و بدون خطر را چگونه و از چه محلی می توانم تهیه کنم ؟
1 ـ به مراکز مجاز عرضه تجهیزات پزشکی که دارای پروانه کسب باشند مراجعه کنید .
2 ـ با مراجعه به سایت sabt.meph.ir و دسترسی به فایل ایمپلنت های مجاز ، از شرکت های مجاز عرضه کننده لنز و کد ثبت 12 رقمی لنز مورد توجه اطمینان نمائید .
3 ـ به بسته بندی لنز توجه کنید یک لنز مجاز و بدون خطر در یک بسته بندی مناسب بوده روی بسته بندی برچسبی به زبان فارسی حاوی نام شرکت نمایندگی و شماره تماس آن همچنین کد 12 رقمی ثبت کالا باید موجود باشد .
چگونه می توان شرکتها و فروشگاههای مجاز و مورد تائید وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را تشخیص داد ؟
با مراجعه به سایت www.imed.ir قسمت منوی شرکتهای مجاز تجهیزات پزشکی
واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک کدامند؟
اراک:
(مراکز آموزشی درمانی ولیعصر(عج)،امیرکبیر،امیرالمومنین(ع)،آیت ا... خوانساری،آیت ا... طالقانی،کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی امام رضا(ع) و کوثر ،مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی)
شهرهای تابعه:
(بیمارستانهای : والفجر تفرش،امام صادق(ع) دلیجان،امام علی (ع)کمیجان،امام سجاد(ع) آشتیان، امام خمینی (ره) محلات- فرهنگ خسروانی فراهان - بیمارستان مهر خنداب)
ضرایب مربوطه به قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان در نقاط مختلف استان مرکز چگونه است؟