برگزاری دومین کمیته درمان حمایت از خانواده و جوانی جمعیت - سال ۱۴۰۳ گالری

دومین کمیته درمان حمایت از جوانی جمعیت با حضور معاون و مدیر درمان و سایر اعضا، در دفتر معاونت درمان دانشگاه ، با موضوع چگونگی ادامه فعالیت مراکز درمان ناباروری و پیاده سازی دستورالعمل های قانونی جوانی جمعیت تشکیل شد.

ادامه مطلب

مراسم معارفه سرپرست مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان گالری

طی مراسمی که در مکان معاونت درمان با حضور معاون محترم درمان و کلیه کارشناسان محترم درمان تشکیل شد ،خانم دکتر مرضیه ولی به عنوان سرپرست جدید مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معرفی و از زحمات و تلاش های دکتر آرش ایزد پناه در طول مدت تصدی تقدیر و تشکر شد.

انتصاب سرپرست مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان

طی حکمی از سوی دکتر فریده رنجبران معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر مرضیه ولی به سمت سرپرست مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان منصوب و از زحمات و تلاش های دکتر آرش ایزد پناه تقدیر و تشکر شد.

دانستنی های اهدای عضو

" به نام خداوند بخشنده و مهربان " اهدای زندگی احیای بخشش است و این اهدا معامله با خداست . خاک این سرزمین هم آدمهای از خود گذشته ای چون سردار سلیمانی را پرورش داده است و هم افرادی که رضایت می دهند اعضای بدن عزیزشان پس از مرگ مغزی پیوند شود. بی گمان رضایت خاطری که به دنبال این فداکاری بابت نجات دادن جان بیماران نیازمند ایجاد می شود وصف ناپذیر است و سربلندند خانواده بزرگوار ایشان که این چنین انسانیت را معنی نموده اند.

تجلیل از کارکنان واحدهای مدارک پزشکی گالری

به مناسبت روز مدارک پزشکی مشاور عالی ریاست دانشگاه با همراهی رئیس اقتصاد درمان و کارشناس مسئول مدیریت سلامت معاونت درمان از همکاران واحدها ی مدارک پزشکی مراکز درمانی با اهدای لوح سپاس و گل ،ضمن تبریک این روز از زحمات و تلاش های بی شائبه پرسنل مدارک پزشکی قدردانی کردند.

سالروز تولد حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه گالری

به مناسبت‌ سالروز تولد حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاونین و مدیران از همکاران واحد آزمایشگاه ستاد دانشگاه و همکاران آزمایشگاه مراکز آموزشی درمانی تقدیر و تشکر شد.

ادامه مطلب

نشست ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان با مدیر نظارت بردرمان واعتباربخشی دانشگاه گالری

دراین نشست که با حضور مشاور ، مدیر کل بانوان وخانواده ،معاون نظارت وبازرسی ستاد امربه معروف ونهی از منکر برگزار شد، اعضا به بحث وتبادل نظر در خصوص رعایت عفاف وحجاب در مطب پزشکان و چالش های موجود در این حوزه وبررسی راه کارهای اصلاحی پرداختند.

ادامه مطلب

بازدید نوروزی کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان فرهنگ خسروانی شهرستان فراهان

در این بازدید نحوه خدمت رسانی رضایت مراجعه کنندگان ، حضور کادر درمان و عملکرد این مرکز را به صورت میدانی بررسی و مشکلات و چالش های موجود در این مرکز را ارزیابی کرد.