تجهیز و آماده سازی مرکز اقناع سازی امیرکبیر

افتتاح مرکز اقناع سازی امیرکبیر

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۲۱۷۴۷ اخبار اصلی
افتتاح مرکز اقناع سازی واکسیناسیون کرونا مرکز بهداشت شهرستان اراک با همکاری انجمن اسلامی دانشجویان از تاریخ ۱۴۰۰.۸.۲۳ و از ساعت ۱۵ الی  ۱۷ کار کار اقناع سازی و واکسیناسیون این افرادی که هنوز نوبت اول واکسن خود را در یافت نکرده اند در مکان انجام می شود.
افتتاح مرکز اقناع سازی امیرکبیر

مهندس سیدشهریار حسینی رییس مرکز بهداشت شهرستان اراک

در راستای اقناع سازی مردم جهت استقبال بیشتر از واکسن در این مدتی که واکسیناسیون انجام می شود هنوز 10 الی 15 درصد از جمعیت بالای 12 سال دز اول واکسن را دریافت نکرده اند . با توجه به اینکه مراکز واکسیناسیون چند ماه می باشد که فعال هستند ما باید تلاش کنیم این تعداد از افرادی که واکسن دریافت نکرده اند را قانع کنیم تا بیایند و دز اول واکسن خود را دریافت کنند  به همین دلیل مرکز بهداشت اراک مکانی را جهت اقناع سازی در پیاده راه امیر کبیر تعبیه نموده است که با همکاری انجمن اسلامی دانشجویان از تاریخ 1400.8.23 و از ساعت 15 الی  17 کار اقناع سازی و واکسیناسیون این افراد را در همان مکان انجام میدهند.

کلید واژه ها: واکسن- اقناع - بهداشت - اراک - کرونا - ویرووس