روز حسابدار

تقدیر به مناسبت روز حسابدار

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۶ کد : ۳۱۰۸۱ اخبار اصلی
تقدیر معاون و رییس امور اداری به مناسبت روز حسابدار از همکاران واحد مالی با اهدایی گل و لوح تقدیر به مناسبت ۱۵ آذر ماه روز حسابدار و همچنین سید شهریار حسینی رییس مرکز بهداشت شهرستان اراک با صدور پیامی این روز را تبریک گفت.
تقدیر به مناسبت روز حسابدار

پانزدهم آذر ماه از سوی سازمان حسابرسی کشور به نام روز حسابدار نامگذاری شده است. این روز نماد تکریم و تجلیل از حسابداران و مظهر خردورزی ایشان در عرصه ملی است. سیستم حسابداری به عنوان مهمترین زیر مجموعه سیستم اطلاعاتی مدیریت، اطلاعات مالی متنوعی را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد. حرکت رو به جلو و موفقیت هر سازمان ارتباط مستقیمی با مدیریت صحیح و سالم در حوزه مالی دارد و تلاش و دقت فعالان این حوزه نقش به‌سزایی در تعالی سازمان خواهد داشت. روز حسابدار یادآور احترامی است که جامعه برای این حرفه پر مسئولیت و خوشنام قائل است و بهانه شایسته‌ و فرصتی ارزشمند و مغتنم است تا با بزرگداشت خدمات حسابداران و معرفی جایگاه و نقش حسابداران در موفقیت سازمان، گامی کوچک در راستای قدرشناسی از خدمات آنان برداشته شود که راه دشوار خدمت به سلامت مالی کشور بر پایه‌ اصول و اخلاق حرفه‌ای که پیوند ناگسستنی با حرفه‌ حسابداری دارد را برگزیده‌اند. روز حسابدار پاسداری از رسالت های حرفه ای، قانونی و ایفای مسوولیت های اجتماعی جامعه حسابداری ایران است. همه کسانی که علاقه مند به برقراری حکمرانی خوب و استقرار شفاف سازی و حساب خواهی و حساب دهی هستند. اینجانب ضمن شادباش این روز به تک تک شما حسابداران گرامی و تمامی افراد ، برای تمامی شما عزیزان آرزوی سلامتی و شادکامی در تمامی مراحل زندگی را دارم.

کلید واژه ها: تبریک حسابدار بهداشت تقدیر