کارگاه کنترل عوامل زیان آور شیمیایی محیط کار و ارزیابی سیستم های تهویه خبر داد

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۲۳۲۹ اخبار اصلی

مهندس حمزه لویان کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان اراک از برگزاری کارگاه آموزشی کنترل عوامل زیان آور شیمیایی محیط کار و ارزیابی سیستم های تهویه خبر داد . کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان اراک گفت : کارگاه آموزشی کنترل عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار به مدت چهار روز جهت کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع اراک و شهرستانهای استان برگزار گردید. وی افزود : این کارگاه که به مدت ۳ روز از نهم تا یازدهم بهمن سال جاری در محل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و با همت واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان اراک و مشارکت بخش خصوصی برگزار گردید . حمزه لویان گفت : در مجموع تعداد ۱۰۰ نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع و کارگاه‌های شهرستان اراک و برخی از شهرستانهای استان به صورت تئوری و عملی با آخرین اطلاعات و راهکارهای موجود در زمینه کنترل عوامل زیان آور شیمیایی محیط کار و بررسی اشکالات و نحوه اصلاح و رفع عیوب سیستمهای تهویه در محیط کار با تدریس آقای دکتر فرهاد قمری، عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت، آشنا شدند.

کلید واژه ها: کارگاه زیان آور شیمیایی محیط کار بهداشت حرفه ای